DEB. Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 GNOXİS OTEL Evet. Uzun bir aradan sonra Gnoxis Çizgi Roman Serisi'nin bir yeni baskısıyla daha karşı karşıyayız. Hikayemiz bir otelde geçiyor. Gnoxis Otel. Gnoxis Otel'in spor salonu bölümündeyiz. Kahramanlarımız Pitch Boogee ve onların peşini bırakmayan geveze Küçük burada ne yapıyorlar acaba ? http://i43.tinypic.com/153lllg.jpg Evet. Hepsi "tayt" giymişler. Aman Tanrım ! Boogee ve Pitch'e de bakın. Taytı giyince bol kaslı, adeleli ve baklava modeli karın kasları nasıl da meydana çıkmış. Hele Küçük.. O cılız kollarıyla bir de pazılarını göstermeye çalışmaz mı ! Bir de ucuna iki balon takılmış çubuğu halt etmiş gibi göstermez mi ! Herneyse.. Bir anda büyük bir gürültü kopar. Ne mi olmuştur ? Buyrun bakalım. http://i39.tinypic.com/1zvd7id.jpg Gelen Nora'dır ve nihayet bu fena duruma engel olup bizimkilere sert bir uyarı çarpmıştır. Evet şimdi 3. kata bakalım. Özel bir odada stres atmak amacı ile toplaşmış olan Serena, Locked, Kata, Ensi ve Rasko Türk Halk Musikisi eşliğinde halay çekmektedirler. http://i43.tinypic.com/op5s14.jpg Birden akıllarına saçma sapan bir soru takılır. Acaba halayın başında kim vardır ? http://i44.tinypic.com/11171h4.jpg İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir diye boşuna dememişler.. "Halk kahramanımız Nora, bu işe de el koydu." diye düşünürken birden hüsrana uğruyoruz. Çünkü "Topluluk arasında fark edilmem nasılsa, şöyle azıcık döktüreyim de stres atayım." diye düşünen sevgili Nora, fena halde faka basmıştır. Nora'yı bu halde en yakından görenler Serena ve Locked şaşkınlıktan "O" harfini andıran ağızlarını gülücük ifade eden "D" şekline getirmemek için oldukça ter dökmüşlerdir. İşin ucunda banlanmak vardır. Nora ise şaşkınlıktan anca " You are watching me! " diyebilmiştir.. Bu olayın şokunu atlattıktan sonra çatı katında gizemli bir oda çekiyor ilgimizi. Kapısına baktığımızda ise gözümüze girecek kadar büyük harflerle şu yazı yazıyordur: http://i43.tinypic.com/24lionl.jpg Nora bizi izliyor. Dikkatli olmak gerek. * Okuyan ve yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Nora ablam, Pitch abim, Boogee abim, Serena ablam, Locked abim, Kata ablam, Ensi abim ve Rasko abime bilmeden çizgiromanımda rol aldıkları için ve gösterecekleri anlayış için ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler. 6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 ya meraktan ya nora dan diyosun yani:D:D napsın halayı görünce katılmış bize e o kadar yoruluyor çalışıyor bi stres atsın canımmmmm:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 opuhahaha yarıldımda benim sacım kısa deilki la uzadı bayaa aah ahh cok oldu tabi gormeyeli nora bomba olmus ama :rofl: cay bardagı gibi ince belli :rofl: off koptum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Bu halimde güldürdün ya sen de hep gül e mi Halay ekibi süpermiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Hahaha süper olmuş Çizimlerini özlemiştik küçük:) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Şöyle iyi bir kahkahaya ihtiyacım vardı aferin sana 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 anam anam...:D bu en böyle be...:D:rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 ben locked ın kafaya bayıldım bilye gibi olmuş yusyuvarlak:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 ellerine sağlık küçük süper olmuş özellikel 2. kareye bayıldım :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Ben de 2. karedeki titreyen diz kapaklarını çok sevdim ))) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 vaayy super...:D...benim sacların biraz daha uzun olması ve memelerimin o kadar buyuk olmaması dısında hersey benziyor bir de tek kulagı mı kepçe yapsaydın tam olucaktı yani...küçük yeriimmm senii....:D...:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 off koptum yaa Süper olmuş annem son karedeki nora'nın çizimi farklı bir şeyi andırıyor ama 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 hehe süper olmuşş tüm üyeleri çizsen 1kaç ayıı salırdı sanırım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 off koptum yaa Süper olmuş annem son karedeki nora'nın çizimi farklı bir şeyi andırıyor ama zuhaha aynı sey benimde aklıma geldi olm ona kopuyorum zaten ses cıkaramıodum hsilerime tercuman oldun ulu locked:rofl::rofl: bu arada sende andırıon lan ucundan :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Herkese çok teşekkür ederim Locked ve Boogee abilerim size sesleniyorum ben gayet masum duygularla çizdim onları tamammıı Kötü emellerinize alet edemezsinizz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 hey gidi adamlara bak yaa akılları fikirleri hep aynı...:rofl:...ne adamsınız yaa...ulaa ben sanki farksızım haa valla aslında bende yazıcaktım ama ama ama ama ama...:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Güzel olmus nora ya bayıldımm türkçe kullanımına dikkat. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 koroyu da tam secmıssın yanı raskoyla anca ankara havası oynanır:Dsonra ben otele gıtmıssem vardır bı hıkmetı:rofl:öhöhöm neyse ayrıca yemezler sen buyudun evladım:D:D 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 zuhannesburger:D:D çok iyi pitchle boogeenin kucağında olduğu sahne bomba:rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 bir otelde kucakta gezen iki kişi boogee ve ben lanet olsun kucuk ne biçim otel bu...:rofl::rofl:...kata bi yandan biz de ohhh kucak dansı falan...:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 bir otelde kucakta gezen iki kişi boogee ve ben lanet olsun kucuk ne biçim otel bu...:rofl::rofl:...kata bi yandan biz de ohhh kucak dansı falan...:rofl: buraya yazamayacagım simdi ama karmana yazabilirim :rofl: söylemek isteyipte söylemediklerim için bknz. pitch efendi karmanıza :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 bu topaclar kim la diyordum selamlar herkese tekrardan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 Yaaa piçim annem bak diyorum ki gayet masum düşüncelerimin eserleri onlaaar aa ayıp Kata ablam sende çaktırma yaşımın verdiği küçüklük kozunu kullanıyorum ama sanırım yaşım da geçti o iş için :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 :Dpıtch komı ben de temızlıkcı olsun ya da ben resepsıyonda olayım ben musterılerle kaynasmak ısıyorum:rofl:locked ayıp ettın abı bn d ınsanım :Dyoruldum evlere hızmetten kendı ısyerımı buldum saol kucuk:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 ''küçük'' adamım ya çok güzel olmuş eline sağlık :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.