raskolnikov Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 efendim bu aslında yeni bir kitap değil ama ben yeni keşfettim... ondan dolayıdır ki tanıtmak istedim... kitabın ismi "donkişot ankara da" kısaca anlatırsak, yazarımız donkişotu memleketinden çıkartıp, uçak ile ankara'ya getirmiş ama neden geldiğini bilen yok ki uçakla bir yere gitmeyi bilen donkişot'un cep telefonunu bilmemesi ise tam anlamıyla ilginç... bunun yanında, simitçi ile kavgası, trafik ışıklarına karşı açtığı savaş ve ilginç bir şekilde hemen adapte olması bu öyküyü çok daha ilginç kılıyor... neyse, daha fazla anlatmayayım da, satışları düşmesin... -------------------- gerçi usta rıfat ılgaz'ın istanbul macerası bulunuyor ama bunu okuyunca durum anlaşılıyor... -------------------- http://3.bp.blogspot.com/_gtQcPkIjBp4/Rg6trKDaZyI/AAAAAAAAAIA/IErGY7TNcp4/s320/donquixote.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.