mysteriouslady Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2009 Kar yağıyor şehrime Penceremin dışındayım Gönüllerden ayrılalı çok oldu Gözlerin dışındayım.. Kırık dökük bir hayat var buz kesmiş ellerimde Her an saplanacakmış gibi keskin ve sinsi bir düşman Toparlamaya çalışsam da nafile Hayatın dışındayım Bir toz bulutu oldu dostlarım Hayallerde yaşıyorlar artık Kimsesizliğimle üşüyorum bu gece Bir merhaba özleminde Sohbetlerin dışındayım Yalnızlık kopkoyu rengiyle selamlıyor beni Ruhumu geceye hibe ettim Baharın rengi neydi? Güneş nasıldı? Çoktan unuttum Aydınlığın dışındayım.. Dışındayım hayatın Tüm dışsal zararlardan uzak Dışındayım... 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Sanki benim gözlerimden bakmış ve satırlara dökülmüş yazı. Az evel gözlerimi tavana dikmiş bakarken düşünüyordum ne kadar da karanlıkta ve dışında olduğumu. Teşekkürler paylaşım için.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Şiirin bana Kafka'nın roman karakterlerinde görülen ağır karamsar havayı anımsattı. Varlığın ağırlığını derinden hisseden herkesin kendinden birşeyler bulabileceği tarzda bir şiir. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Okuduğunuz için ben teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 uzun kesin bir günün sonunda, koyu bir kasvetin bağdaş kurduğu evimdeyim. elimde sigara paketi. daha açmadım. içerisi koyu bir karanlık, lambayı yakmak içimden bile gelmiyor. elimdeki çakmakla oynuyorum. bir ka saniyeleğine çıkarttığı aydınlıkta bakıyorum evin önümde duran odasına... paketi açıyorum göz kararı. içinden çıakrttığım sigarayı yakıyorum. dışarı da gök yanıyor. büyük gürültülere gebe hava. ben sessizce oturuyorum içeride. kimseler yok, kimselere gerek yok!... ev karanlık.. içerisi yoğun bir kasvet kokuyor. elbiselere, eşyalara sinmiş bir karamsarlık var... dışarısı boğuk... ev boğuk... ben, sigaramı içiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 Kar yağıyor şehrime Penceremin dışındayım Gönüllerden ayrılalı çok oldu Gözlerin dışındayım.. bu şehre sadece Karmı yağıyor aslında kötü Başlamış iyi bitmiş bir makale mi desem şiirmi desem KArar Veremedim hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 Bazen dışarda olmak iyidir, içeride feda ettiklerin yanında kalır:) Hoş. Oldukça hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Kar yağıyor:) Kar yağıyor kısmı hüznü anlatıyor bir nebze bana göre:) Dedim ya bana göre...Kişiye göre değişir anlamlar...Teşekkür ediyorum hepinize.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Yalnızlık uzun süreli olunca çekilmiyor... Hiç yalnız kalmaman dileğiyle. Güzeldi, teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.