Naenia Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2009 arkadaşlar yeni başlıyacağım ama almak istemiyorum nedense içimden böyle geliyor:/ bu yüzden internetten çıkartabilceğim(yazıcı vs.)bir link verirseniz çok memnun olurum.. birde böyle bi durumda bakabilirmiyim?yani kendilerini göstermek istemediklerini duymuştum..yardımcı olursanız ..?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 http://www.crystal-healing.com/images1/tarot.jpg biraz küçük olurlar sanki çıkarınca ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naenia Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 çok küçükler..evet çıkarınca kötü olabilir:/yinede teşekkür ederim... bu konuda başka yardımlarda bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ynemesis111 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 çizim yeteneğiniz varsa sizin çizmenizi öneririm hem bu sayede kartlarla aranızda güçlü bir bağ oluşur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
homoridens Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 arkadaşlar yeni başlıyacağım ama almak istemiyorum nedense içimden böyle geliyor:/ bu yüzden internetten çıkartabilceğim(yazıcı vs.)bir link verirseniz çok memnun olurum.. birde böyle bi durumda bakabilirmiyim?yani kendilerini göstermek istemediklerini duymuştum..yardımcı olursanız ..?? Bence böyle bir yöntem kesinlikle kullanma. Bir arkadaşından internetten satın almasını ve hediye pakedi olarak sana vermesini rica etmen en mantıklısıdır, eğer illede almak istemiyorsan. Dünyada bir çok mükemmel deste dolaşmakta, fakat Türkiye'de sadece Melek Tarotu, Klasik Rider-Waite-Smith gibi az çeşit var. Hiç ısınamayabilirsin. Ayrıca ülkemizde tarot'un nasıl görüldüğünün az çok farkındasındır. Ülke çapında kollektif bilinç bu kartlara etki ettiği için kartların üzerinde bir çok insanın negatif etkisi olabilir. Kendilerini göstermek istemediklerinden ziyade, yazıcı çıktısıyla bu işi yapamazsın. İyi bir matbaa (güzel sanatlar matbaası) bulup bu kartları güzel ve dayanıklı bir malzemeden bastırmak gibi bir seçeneğin var elbette. Bu durumda, bir tek koca kaliteli kartonu 10x8 = 80 olarak bölümleyecekler ve her kartı bir bölüme basıp arka tarafına da arka deseni basacaklar. Senin tek yapman gereken Photoshop gibi bir programa TIFF gibi sıkıştırılmamış bir formatta (sakın JPEG/GIF/BMP yapma) 78 kart + 2 boş kartı düzgün bir şekilde aralarında 1-2 mmlik boşluklar olacak şekilde dizmen ve aynı şekilde başka bir dosyayada arkadaki desenleri koyman yeter. Bu dosya ne kadar büyük olursa o kadar iyidir. Ölçeklendirme işlemi matbaada yapılır yanında bir grafiker arkadaşının olması iyi olur. Sonrasında matbaada kesilir ve sende su zımparası ve makas yardımıyla son rötüşları yaparsın. http://rapidshare.com/files/370772308/82_Tarot_Decks_A.rar Not: Tarot kartlarının ölçekleri standart olarak genelde 120(115) mm x 70 mmdir. Fakat ellerin küçükse normal iskambil kartı büyüklüğünde yaptırabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.