Jump to content

Bu Astral mı?

SanSolaris

Önerilen Mesajlar

Merhaba, ben bu siteyi daha öğrenmeden önce daha bana astral, psişik gibi şeylerin söylendiğinde acaba bu küfürmü ediyo dediğim zamanlar şöyle birşey vardı;

Normal uykudayım ve bi ara uyanıyorum sonra tekrar uyumak istiyorum isterkende kendimi şartlıyorum şunu görücem şunu yapıcam biraz geçtikten sonra yani 5-10 saniye rüya ekranı önüme geliyor ve istediğimi yapabiliyordum istediğimi görebiliyordum.

Şimdi aklıma geldi düşündümde bu yaptığımın astraldan farkı yokmuş sizce bu astralmı yoksa başka bişeymi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

lucid rüya deneyimi yaşamışsın, astral seyahat'in bir aşama gerisi bu oluyor. ayrıca rüyaların çok netse, yani ortamdaki cisimleri çok net görebiliyor, net sesler duyabiliyorsanız da astralde olabilirsiniz. aslında insanlar uykularındayken sık sık astral seyahat yaparlar ama bunu bilinçli olarak yapmak zordur.

anlayacağın çok yaklaşmışsın, uyurken kendini rahat ve gevşek bırakırsan daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...