SanSolaris Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2009 Merhaba, ben bu siteyi daha öğrenmeden önce daha bana astral, psişik gibi şeylerin söylendiğinde acaba bu küfürmü ediyo dediğim zamanlar şöyle birşey vardı; Normal uykudayım ve bi ara uyanıyorum sonra tekrar uyumak istiyorum isterkende kendimi şartlıyorum şunu görücem şunu yapıcam biraz geçtikten sonra yani 5-10 saniye rüya ekranı önüme geliyor ve istediğimi yapabiliyordum istediğimi görebiliyordum. Şimdi aklıma geldi düşündümde bu yaptığımın astraldan farkı yokmuş sizce bu astralmı yoksa başka bişeymi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kendineiyibak Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 lucid rüya deneyimi yaşamışsın, astral seyahat'in bir aşama gerisi bu oluyor. ayrıca rüyaların çok netse, yani ortamdaki cisimleri çok net görebiliyor, net sesler duyabiliyorsanız da astralde olabilirsiniz. aslında insanlar uykularındayken sık sık astral seyahat yaparlar ama bunu bilinçli olarak yapmak zordur. anlayacağın çok yaklaşmışsın, uyurken kendini rahat ve gevşek bırakırsan daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Bence lucid rüya yaşamışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapital Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 lucid evet.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.