SilentEvil Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Carnage Witchcraft, blood and Satan Meet the face of Death Blood Fire Torture Pain KILL Witchcraft, blood and Satan Meet the face of Death Blood Fire Torture Pain Winds of war, winds of hate Armageddon, tales from Hell The wage of mayhem, the wage of sin Come and hear, Lucifer sings Command for blood, command for war Command for Satan, command for Hell Command for blood, command for war Command for Satan, command for Hell Command for blood Command for Satan Command for you Pure fucking armageddon Violent torture, Death has arrived, Armageddon, Terror and fright, Bleeding corpses, Rotting decay Anarchy, Violent torture, Antichrist, Lucifer, Son of Satan Pure Fucking Armageddon Pure Fucking Armageddon! Deathcrush Demonic laughter your cremation Your lungs gasp for air but are filled with blood A sudden crack as I crushed your skull The remind of your life flashes by A life that soon won't be Smiling with axe in my hand Evil's rotten hand you'll see I come forward Deathcrush I'll send you to your maker I'll send you to your death Death nicely crucified Death, heads on stakes The barbeque has just begun Deathcrush - Deathcrush - Deathcrush Crush - Crush Deathcrush Deathcrush Deathcrush Chainsaw Gutsfuck Bleed down to the fucking core You're going down for fucking more Screw your slimy guts Driving me fucking nuts! Chainsaw in my bleeding hands As I start to cut you in two Your guts are steaming out And I just love the sight! Maggots crawling in her cunt I just love to lick that shit Bury you in a slimy grave You will rot forever there! Freezing Moon Everything Here Is So Cold Everything Here Is So Dark I Remember It As From A Dream In The Corner Of This Time Diabolic Shapes Float By Out From The Dark I Remember It Was Here I Died By Following The Freezing Moon It's Night Again, Night You Beautiful I Please My Hunger, On Living Humans Night Of Hunger Follow It's Call Follow The Freezing Moon Darkness Is Growing, Eternity Opens The Cememtary Lights Up Again As In Ancient Times Fallen Souls Die Behind My Steps By Following The Freezing Moon Cursed in Eternity My name was written with Fire in the place you only can see When your time has come When you walk down in the Land of shadows for eternity The demon flies in the blackened Starless skies and crawls in The bottomless depths of Hell The name which will be a Thousand times cursed in eternity The demon flies in the blackened Starless skies and crawls in The bottomless depths of Hell Condemned to wander, until it comes To the cruelest snake that crawls Life Eternal A dream of another existance You wish to die A dream of another world You pray for death To release the soul one must die To find peace inside you must get eternal I am a mortal, but am I human? How beautiful life is now when my time has come A human destiny, but nothing human inside What will be left of me when I'm dead? There was nothing when I lived What you found was eternal death No one will ever miss you Çeviri Başka bir varoluş hayali Ölmeyi diliyorsun Başka bir dünya hayali Ölmek için yalvarıyorsun Ruhu özgürleştirmek için birinin ölmesi gerekiyor İçinde huzuru bulman için sonsuzluğa erişmen gerekiyor Ben bir ölümlüyüm, ama insanmıyım? Şimdi, zamanım geldiğinde hayat ne güzel İnsan çilesi, ama içinde insan yok Öldüğümde benden geriye e kalıcak? Yaşadığımda hiçbişey olmadı Bulduğun şey sonsuz ölüm Kimse seni hatırlamayacak Ancient Skin In these nights of magic Where great pamis obscured By the fantasy dragon made real By the powers of lingering trauma I looked beyond the dawn of day Beyond the angstridden faces Into the mind captured behind Living the lie of the weakened ones I captured the moment given I denied the sickening love Turned to the purity of anger I saw myself in the abyss Complete fullness I now own I return to earth a demonrace Denied by man through ages Now I walk the dying soil Atrocities turned beauty Machines of torture turned art Beneath your cities I sleep At dawn I weep... Mayhemin en sevdiğim şarkıları.. Çeviriyi kırık dökük ingilizcemle yapmayı çalıştım hata varsa düzeltin lütfen.. (''human destiny''ti yanlış çevirdim ona bakın özellikle) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 1.Funeral fog (Cenaze Sisi) Her sene aynı zamanda Bu karanlık sis görünür Yukarıdaki mezarlardan gelir... Yakın olabilecek bir canı daha almak için Transilvanya'nın ortasında Tüm doğal hayat çok önceleri yok oldu İnce ve çok güzeldir Fakat aynı zamanda karanlık ve gizemli. Birkez daha rahip kirletiyor "Tanrı bizi kutsasın" Sis tekrar burada Bu cenazeyi tamamlamak için. Yaşamın boş olduğu bir yerden. Sadece ölü ağaçlar büyür burada Uzaklardan geldiğinde Sadece ölü ağaçlar büyür burada ..Cenaze sisi ..Cenaze sisi ..Cenaze sisi ..Cenaze sisi 2.Freezing Moon (Dondurucu Ay) Burada herşey çok soğuk Burada herşey çok karanlık Bu zamanın köşesinde sanki bir rüyadanmış gibi hatırlıyorum. Karanlıktan çıkmış şeytani şekiller yüzüyor. Hatırlıyorum burası öldüğüm yer Dondurucu ayı izlerken... Tekrar gece. Gece... Güzel olan Açlığımı bastırıyorum Yaşayan insanlarla Açlığın gecesi Çağrısını takip et Dondurucu ayı izle. Karanlık büyüyor. Sonsuzluk açılır. Mezarlık tekrar ışıklarını yakar Eski zamanlarda olduğu gibi Düşmüş ruhlar adımlarımın arkasında ölürler. Dondurucu ayı izlerken... 3.Cursed in Eternity (Sonsuzlukta Lanetlenmiş) İsmim ateşle yazılmıştır zamanın geldiğinde görebileceğin yerde Sonsuzluk için gölgelerin diyarından aşağı yürüdüğünde. Demonlar yıldızsız karanlık gökyüzünde uçarlar ve cehennemin sonu olmayan derinlerine sürünürler Binlerce kez sonsuzlukta lanetlenmiş isim olacak. Demonlar yıldızsız karanlık gökyüzünde uçarlar ve cehennemin sonu olmayan derinlerine sürünürler Amaçsızca gezmeye mahkûm edilmiş, sürünen en zalim yılan gelene kadar. 4.Pagan Fears (Pagan Korkuları) Geçmişten kanlı tarih Ölen insanlar şimdi unutuldu Korku ve efsanelerin çağı. Artık çok uzak olan bir zaman. Sayıları azaldı, hayatlarını ilkel ve pagan yaşadıkça Batıl inançlar yaşamlarının bir parçasıydı Karanlık gecelerde olabildiğine korumasızca. Pagan korkuları Geçmiş yaşıyor Geçmiş yaşıyor Soluk yüzleri ile hüzünlü insanlar Saplatıyla aya bakarlar Bazı hatıralar asla yokolmaz Ve onlar sonsuza kadar burada olacaklardır. 5.Life Eternal (Yaşam Sonsuzdur) Bir başka varlığın hayali Ölmek istersin Başka bir dünyanın hayali Ölüme taparsın Ruhu özgür bırakmak için biri ölmeli İçinde huzuru bulmak için sonsuz olmalısın. İnsanım,fakat ölümlü müyüm? Zamanım geldiğinde hayat ne kadar güzeldir. İnsan kaderi, fakat içinde insan yok Öldüğümde ardımda ne kalacak! Yaşarken neyim vardi ki? Bulacağın tek şey sonsuz ölüm olacaktır. Seni kimse özlemeyecek. 6.From the dark past (Karanlık Geçmişten) Taşta bir yüz... Asır tarafından bozulmuş Lanetlenmesini anlatmak için geri dönmüş bir adam. Korkular çok derin, ağız sonuna kadar açılmış Zamanın doğuşundan önce rüya ölmüş. Eski zamanların efsanelerinin hikayeleri çok karanlıktır Görüşünü kararttı. Şimdi sadece hatıralar kalmadı Uzun zamandan sonra geri döndü. Taş ölüm kadar soğuktur Fakat gerçek korkularını ne şekillendirdi? Sadece rüzgar söyliyebilir. Söyle bana - Orada ne gördün? Karanlığında - geçmişin. Gözler - çok boş bakıyor Ağzı - sessiz bir çığlık atıyor Söyle bana - Orada ne gördün? Karanlığında - geçmişin... 7.Buried by time and Dust (Zaman ve Toz İle Gömülmüş) Gün ışığının gelmeyeceği görüşler. Artık çok yaşlandım Karanlık çok yakın Öbür topraklara hiç erişebilecek miyim? Ölmek zorunda olduğumuzda gideceğimiz yere. Zamanın doğuşundan beri çok yaşlandım. Zaman beni dünyaya gömdü. Yüzyıllar önce kanı tattım. Zaman ve toz ile gömüldü. Cenaze alayının üzerinden çok uzun yıllar geçti İnsan boğazlarındaki kanı özleyerek Çok uzun seneler, asırlar önce Beklemeliyim hissetmeliyim bedenimin çürümesini Uzayın dışında amaçsızca dolaşmak Zamanın dışında amaçsızca dolaşmak Işık olmayan bir dünya, sonunda ölüm olan Sadece sessizlik duyulabilir İnsanların korkularının sessizliği Kimse mezarımı bilmiyor Zaman ve toz ile gömüldü. 8.De Mysteriis Dom Satahanas (Lord Satan'ın Gizli Ayinleri) Hoşgeldin Tekrar eski harabelere Derin ormanın ötesinde rüzgar fısıldar Karanlık bize yolu gösterecek Gökyüzü 13 karardı, kitabın çevresinde hüzünlü toplandığımızda İnsan etinden yapılmış Heic Noenum Pax Burada barış olmayacak! De Grandae Vus Antiquus Mulum Tristis Arcanas Mysteria Scriptum Kitapların kanla yazılmış sayfaları açılır Invoco Crentus Domini De Daemonium Beyaz gözlerimizle izleriz. Tören devam eder... Rex Sacriticulus Mortifer Taş kefenlerin dairesinin içinde Siyah cübbelerimizle duruyoruz Kasenin içindeki lanetli suyu tutarken Heic Noenum Pax Bize keçiyi getir! Psychomantum Et Precr Exito Annos Major Ferus Netandus Sacerdos Magus Mortem Animalium Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.