Jump to content

Şikayetçiyim

monkeybusiness

Forumun yeni hali  

14 üye oy kullandı

1. 1. Forumun yeni hali

Önerilen Mesajlar

Forumun yeni düzeni hiç güzel olmamış ayrıca eğlence kısmında ölüm ve ötesi gibi bölümleri görüyoruz. Eskiden tek bir sayfada bütün kısımları görebiliyorduk şimdi tıkla ve bekle dönemi başladı bence hiç hoş olmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

daha duzenleme asamasında farkındaysan bir kac ana baslıgın altında tasınacak ibaresi bulunmakta paranormal kısmı biraz daha canlandırıp cesitlendirmeye ve dogru yerde dogru konular olmasına dikkat etmeye calısıyoruz.. dedigim gibi su an duzenleme asamasında oldugundan dolayı toplistte cafede olum ve otesi tarzı konular gormeniz normaldir ki bu durumda en kısa zamanda duzeltilecektir ki mescalin bunun icin cabalıyor :)

ayrıca konuyu yanlıs yere acmıssın bunuda belirteyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sanırım son yazılan mesajların gösterim sayıları arttırılmış... Bence daha fazla arttırılmalı konular daha fazla ilgi çeker şahsen ben bölümlere girip konu aramıyorum genelde son yazılanları okuyorum. Canı sıkılanlar hariç çoğu kişi benim gibi yapıyor diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...