monkeybusiness Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2009 Forumun yeni düzeni hiç güzel olmamış ayrıca eğlence kısmında ölüm ve ötesi gibi bölümleri görüyoruz. Eskiden tek bir sayfada bütün kısımları görebiliyorduk şimdi tıkla ve bekle dönemi başladı bence hiç hoş olmamış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 daha duzenleme asamasında farkındaysan bir kac ana baslıgın altında tasınacak ibaresi bulunmakta paranormal kısmı biraz daha canlandırıp cesitlendirmeye ve dogru yerde dogru konular olmasına dikkat etmeye calısıyoruz.. dedigim gibi su an duzenleme asamasında oldugundan dolayı toplistte cafede olum ve otesi tarzı konular gormeniz normaldir ki bu durumda en kısa zamanda duzeltilecektir ki mescalin bunun icin cabalıyor ayrıca konuyu yanlıs yere acmıssın bunuda belirteyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Açıklayıcı bir başlık olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 şimdiki hali güzel olmuş böyle kalsın elleşmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 monkey elleşmeyin diyorsa elleşmeyin. mescalin sana sesleniyorum bak dokunma sakın Şaka bir yana boogee gerekli açıklamayı yapmış. Tüm düzenlemeler bitince çok daha dolu ve kullanışlı bir forum olacak arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 şikayet yazdığım gibi görünüş değişti demek uğraşmak istemiyorsunuz sizi gidi siziiii ( çok abzürt bir deyişmiş bu şimdi farkettim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Eski hali daha güzeldi,şimdiki haline alışamadım,yerimi yadırgadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Bakınız radio'da eklendi ! Site değişim aşamasında biraz beklenmesi gerek ! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 evet su anda dinliyorum hehehe kendim ettiim kendim buldum gül gibi sararıp solduum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Owww süper olmuş... bence Tarz üzerinde değişiklik yapılmalı farklı farklı türler çalınsa Radio-G ismini koymak istiyorum bu radyoya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Tedbil forumda ferahlık vardır.Daha bi derli yoplu olmuş.Elinize sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 boyle guzel gercekten en azından aramaya gerek yok her baslık ayrı yazılmıs ordan bulabılırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Eski haline alıştığımız için sanırım bende yeni halini yadırgadım ama sanırım bunada alışırıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 sanırım son yazılan mesajların gösterim sayıları arttırılmış... Bence daha fazla arttırılmalı konular daha fazla ilgi çeker şahsen ben bölümlere girip konu aramıyorum genelde son yazılanları okuyorum. Canı sıkılanlar hariç çoğu kişi benim gibi yapıyor diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 valla diğer forumlara bakınca gnoxisin görüntüsü içeriği üyeleri ayrı bir zevk veriyor insana yaa... bencede süper olmuş bu hali... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.