theangelofdeath Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2009 her insan sevebildiği ölçüde sevildiği kadar mutludur nefretle karışık sevgi duyduğun insanları sevme hiç sevme… gün gelir nefretin sevgini yener hırsın, egon zafer çığlıkları atarken gün gelir kalbin ağıtlar yakar bu yangın benden çok içimdeki seni yakar bir çocuk gibi kendini yerden yere atarak arsızca ağlar tüm güzel anılar onun için sevme hiç sevme… sevilmeden sevmekte, sevmeden sevilmekte mutsuz eder sevme… bağlanırsın… ağlarsın… en iyisi mi sen hiç sevme bırak ben seveyim sadece acıyı, hüsranı ve bir kırık bir kalp bırak git ama sen sevme… layık olamayacağın aşkları meşgul etme en iyisi sen, seni sen olduğun için seven birini sevme sevildiğini bil ama sen hiç sevme… 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Arabesk şair Şaka bi yana ben beğenmiştim,burdan da teyid edeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Arabesk şair Şaka bi yana ben beğenmiştim,burdan da teyid edeyim ümit besen aradı akşam şiiri sat bana diye dedim abi senin tarzına pek uymaz hakan taşıyanın aramasını bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Ben tavsiyelerine uydum:) Sevil ama hiç sevme. Tam benlikmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Tabi kimse kimseyi sevmesin ne seven nede sevilen olsun ot gibi yaşıyalım hayat mutluluklardan ibaret çünki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 bazı yerlerine katılsamda bu dünyada hakiki olan tek şey sevgidir be kardeşim sev, hep sev her zaman sev... sevilmesen bile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 yine çıkıcam forum insanı çizgimden yahu siz sevin arkadaşlarım size lafım yok bende seveyim hatta lafım sevmeyi beceremeyenlere eline yüzüne bulaştıranlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Sana kötü bişi demedikki yav zaten sadece konu hakkındaki düşüncelerimizi dökdük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.