monkeybusiness Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2009 Bakıyorumda foruma boy boy reklam alıyoruz Kefenin cebi yok sosyal faaliyetleri organize etmekte kullansak hoş olmaz mı bu paraları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 seda sayan gormekden yoruldum heryerde cıkıyor karsıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 O da bişey mi ben bi İslami evlilik sitesi görmüştüm...Yarıldım yhafff...Türbanlılar falan...:D:D(Tabi bu sitede değil...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 aa mümkünatı yok olmaz çünkü biz çatır çatır yiyoruz o paraları.. off var ya ne paralar dönüyooo ne paralar dönüyooo aklın hayalin almaz! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 aa mümkünatı yok olmaz çünkü biz çatır çatır yiyoruz o paraları.. off var ya ne paralar dönüyooo ne paralar dönüyooo aklın hayalin almaz! Manje_Loa'nın Aston Martin'i var zaten ben gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 zuahhah ne var senelik ücreti 13 dolar sitenin gerisi hep cebe aston u satıp gallardo alcakmış Hem ben parayı bize harca demiyorum organizasyonda kullan sonra bizden 2 kat yürüt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Gnoxis gibi bir site yıllık 13 dolara host edilemez. Gnoxisin aylık hosting masrafı yaklaşık olarak bir asgari ücret kadardır, insanlar türkiyede bu para ile bir ay ailelerine bakıyorlar. Ayrıca ciddi bir sponsorumuz olmadığı ve reklamlar yeteri kadar tıklanmadığı için reklam geliri ancak hosting masraflarını karşılıyor, hatta bazı aylar altında kalıyor. Özetle Gnoxis sandığın gibi 13-15 dolarlık bir site değil, değeri sandığından çok daha yüksek. Fakat ele aldığı konular ve konsept nedeni ile reklam geliri henüz böyle bir fon oluşturabilecek düzeyde değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 mescalin bence siteyi istatistiksel araştırmalar yapmakta kullanabiliriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Peki ben sponsor bulurum en azından host ücretini karşılar . Seda sayandan kurtulacakmiyiz sayın mescalin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 tabi,, hostingi karşılayacak uygun sponsor bulunursa bütün reklamları kaldırırız. Gerçi o zaman da sponsor kendi reklamlarının yerleştirilmesini isteyecektir, görünüm bakımından çok bir şey değişmez ama gnoxis açısından daha iyi olur. ne gibi istatistiksel araştırmalar mesela? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Artık şirket neyi araştırma için anlaşmışsa onu Hatta gel bu şirketi biz kuralım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Bak bu fikir değerlendirilir iste .. Günlük hatta saatlik bir istatistik şirketi ?ama istatiski bilgiler cok genis bir yelpazede olmalı sonra sen ver reklam hatta çift taraflı ver sitede bu reklamdan nasibini alsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 nevermore haklı elmakrom diye diye ben girdiğimde menüde olan reklamlara sağ tıkla yeni sekmede aç diyorum az gezdikten sonra bakmadan kapıyıveriyorum maksat tıklamış olmak ama tabi çoğunda olmuyor alalhtan normal tıklayınca yeni sekmede açıyor geçiş falan yapmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 darkisti reklama taşımak iyi olmuş zamanında sitenin altında biyerlerde gizli bir link vardı darkist yeni açıldığında ve evet elveda elmakrom elveda izdivaç siteleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.