nevermore Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2009 Yeryüzünde değişmeyen ve sabit heykeller yerine, denizin altında mercanlardan, deniz kabuklarından oluşan, değişen, hatta büyüyen heykeller yapmayı tercih ediyor. Caires, çalışmalarında, insan varlığının dünyevi ve organik, geçici, sonsuza kadar sürmeyecek varlığını işaret ediyor. İnsan, çevresiyle birlikte değişiyor, çevresini değiştirdikçe değişiyor. İnsan, kendini doğadan soyutladıkça yabancılaşıyor, ona bağlı olduğunu unutuyor. Sanatçının, bir yer altı müzesi hazırlıklarını da barındıran daha fazla çalışmasını takip edebilirsiniz http://www.underwatersculpture.com/ 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Harika bir sanat ve sürekli değişen heykel düşüncesi... Paylaşımın için teşekkürler... Sitesini sık kullanılanlara attım:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Harika bir sanat ve sürekli değişen heykel düşüncesi... Paylaşımın için teşekkürler... Sitesini sık kullanılanlara attım:) ben tesekkür ederim sitedeki eserler sık sık yenileniyor bir aydır takip ediyorum..tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Çok güzelmiş gerçekten paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 güzelliğe bakarmısın? mükemmelinde ötesi.. karada değilde suya daha bir yakışmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zagzageL Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 harika bunlar..(: ne kadar hoş ve güzel. http://www.futuristika.org/wp/wp-content/uploads/2008/12/sualti5.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fLxuCy Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 bambaşka bi sualtı dünyası .. canlı qibiler bilmeden düşsem oracıklara kalpten qiderdim xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zagzageL Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 bambaşka bi sualtı dünyası .. canlı qibiler bilmeden düşsem oracıklara kalpten qiderdim xD :rofl: ama evet öyle bende korkardım ya:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fLxuCy Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 ewet korkutucular o insan heykelleri ama her yiqidin harcıda deil mükemmel bi sanat (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zagzageL Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 kesinlike... mükemmeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2010 olağanüstü ..çok güzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2010 Sualtı bana hep ürkütücü gelmiştir o yüzden bu eserlerde bana korkutucu,değişik ,orjinal ve güzel geldi. Sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.