nevermore Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2009 Ruhsuz bir kevaşe dolanıyordu sokaklarımda. Çocukluğumun gereksizliğini düşünüyordum, Çocukluğun dizlerimdeydi, mezarlığımda. Küfrediyordum. Bir çocuğun berber camına attığı taş gibi küfretmek, Avazı çıktığı kadar bağırması bir dilsizin ve her bağırıştan daha çok can yakması bunun. Duyamıyordum. Bir dilsiz bekâretini bozuyordu kulaklarımın. Sadece erkekliğin kalmıştı ellerimin arasında tuttuğum, Kellen göğsüme uzanmış soluklanıyordu. Acıtmayacaktım seni, bir sözdü bu kendime. Giydirmiştim seni alasıya, öyle sevişiyordum. Oysa Bacaklarım uzuyordu, ölürcesine, gitgide bileniyordu almak için kelleni. Susuyordun. Dokunmaya çalıştıkça etine ve ötesine, Kanasın ellerim dizlerim, mezarlarım ekşisin istiyordum. Benliğim kendini kaybetsin eski bir sokakta Sonra tek tek tüm sokaklarda otursun bulmak için Ve adını haykırdıkça kediler dolansın bacaklarına. Kimsenin yapamadığı bir şey yap istiyordum bana, Yağmala beni ve ağız dolusu tükür söylediklerime Bu kadar fethedilmeyi ancak bir kul ister, Aynı şey, aynı şey. Bir gün tanrı olabilecek bir kul, Tanrılıktan vazgeçmiş bir kadın, Aynı şey, aynı şey. Ancak bir kul olur böyle sınırsızlığı hayal eden. Alasıya giydirmiştim seni, Tarifsiz kıvrımlanıyordum kasığında. Sonra başladığım yere dönüp, Tapınacaktım rahmime. Ve not: bir küfürdü seni sevişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kupa Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 şizofrenik ve buyüzden harika.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Çok güzel olmuş be Nevermore eline sağlık beğendim bunnu . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 keşke benimde olsaydı şiir yazma kabiliyetim güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Muamelesi iyi bir fahişeyim ben. Esrik cümlelerin gasp ettiğin gecelerde... İniltilerinle ruh seansına, salyası akarak Gelip ruhum da, hakkaniyet ilanın... Bu ilan,açlığının nedensellikle süslü kelimelerin, Masumiyette kattı,işleyeceğin cinayetlere.. Kabül gördü hani hiçliğinin,yokluğumun sahnesin de.. Ama yine de sen yorulma “Sana güzel yalanlar söyleyebilirim” adınla başlayan. Doğru yalanlarını da alır, Zeka’nın görkemiyle büyütürüm onları… Hiç şüphen olmasın ki, Ben, muamelesi ödüllü bir fahişeyim. İşimi bilir, tutkuyla sularım her an’ı Her yağmur yağdığın da, Düş'ümü lekeleyen salyaları Yağmurla yıkarım... Yağmur'a olan kaçışımı da Bu yüzden sorma! Ve işgal yasasıyla çevrili varlığın. Tamamı mı, hükmetme süresi biterken, Son bir kahkaha sesiyle kesiliyor an.. Ki,fahişelerin kahkahasın da gizlidir çığlıkları... Bir fahişenin mesaisi biter,umarsız bakışlarla. Emilmemiş duygu,becerilmeyen tutku yoktur artık. Ve ben,rujunu tazeler gibi, ölümü tazelerim. Hayatının yüzüstü makyajın da… Yüzüstü diyorum.! Çünkü, hükmettiğin yer Benliğimin kederli gecelerin de, Amorti aşklarla, buğulu bir ayna'ya yansıyan Ve orada yüzüstü bırakılan bir düş'tü. Sen değil,ücretimi zaman ödüyor şimdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 1. şiir beni mest etti teşekkürler , bi harikaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 şiirler seninse gerçekten güzeller teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Şiirlerden ilki 13 Şubat 2009 tarihinde Öyküm Pala imzasıyla yayınlanmış. İkincisi ise 27 Nisan 2009'da Aisopos isimli birinin internete koyduğu Yüzü Yanık Adam Hikayeleri (II) adlı şiir. Nevermore, sen bunlardan hangisisin? İki şiirin ne üslubu, ne imlası, ne noktalaması tutmadığına göre en çok birisisin... Gizemli bir suskunluk kısa sürede 1370 küsür mesaja ulaşan birine yakışmıyor. İkisi de değilsen, şiirlerin altına ALINTIDIR yazılmadığı için bu başlık en hafifinden İNTİHALDİR, halk dilinde ise ÇALINTIDIR. "Emeğe saygı" diye sayıklamak yetmiyor demek, sahiden emek göstermek de gerekiyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Bir hafta önce farklı bir sitede şiirlerimden birinin herhangi bir kaynak belirtilmeden yayınlandığını görünce inanın ne hissettiğimi tahmin edemezsiniz...Bu gerçekten çok üzüntü verici bir olay...Çünkü bunlar emek verilmiş birer ürün aslında...Şöyle düşünün,bir bahçeniz var ekip biçiyorsunuz güzel meyveler yetiştiriyorsunuz,sonra birileri çıkıyor ve kendisine ait olduğunu iddia ediyor...Emek verdiğiniz şey ne olursa olsun değerlidir...Hele ki bu bir edebi eser ise kıymeti paha biçilemez arkadaşlar...Edebiyat ve sanatla ilgileniyor olabilirsiniz,sevebilirsiniz,bunlar çok güzel duygular...Yalnız,öncesinde yapmanız gereken şey saygıdır...İnsan saygı duyduğu şeyleri yürekten sever.... Umarım bir açıklama yapar ve hatta bir özür dilersin sevgili nevermore.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Hiç söylemediysek bin defa söyledik. Paylaşımlarınızın altına kaynak belirtin hiç olmadı Alıntıdır diye yazın diye. Yargısız infaz yapmak istemiyorum ama emek verilen şeye saygı hele de edebi bir eserse çok önemli. Hepinizin yazdığı eklediği şeyin takibini yapmak o kadar zor ki... Bu anlamda lütfen biraz saygı hem emeğe hem de bize. nevermore vesilesiyle tüm üyelere bu rica. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 siirler benim demedim ki?? bana mail olarak geliyor bende buraya aktarıyorum .. sahibini bilsem once ben tesekkür edecegim..google den aradıgınızda onlarca sitede bunlar cıkıyor zaten . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Çok güzel olmuş be Nevermore eline sağlık beğendim bunnu . Bu, bu sabahın köründe geen bir tebrik mesajı. Üstelik başkaları da var. Bugün 18:03'ten itibaren her saat birkaç mesaj atan birinin, hele saat 19:19'da tebriklere yanıt olarak başka birinin şiirini daha kopyaladıysa, yazılanları görmemesi olanaksız. "Yavuz hırsız evsahibini bastırır" derler. Bu konu bu kadar basit. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 siirler benim demedim ki?? bana mail olarak geliyor bende buraya aktarıyorum .. sahibini bilsem once ben tesekkür edecegim..google den aradıgınızda onlarca sitede bunlar cıkıyor zaten . sorun bilmem hangi site de bu şiirlerin yayınlanması ya da bilmem hangi yerlerden birilerine mail olarak gelmesinden çok sadece tek bir kelime de bitiyor. "ALINTI" bunu yapmak kopyala yapıştır yapmaktan ne kadar zor bilmiyorum ancak, direk yazan arkadaşa teşekkür etmekten çok onun şiirini yayınlayınca altına alıntı yazarsan da teşekkür sayılır. benim kendi yazılarım bazı sitelerde başka arkadaşlarım tarafından kullanılmakta altına da alıntı ya da direk benim nickim yazılmaktadır. "ALINTI" ifadesi yazılmadığı sürece çalıntıdır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Google'dan arama yapmayı bizde denedik nevermore....Fakat karşımıza senin bahsettiğin gibi yüzlerce değil birer örnek çıktı ve birinin sahibi belli diğerinin ise alıntı olduğu barizdi...Ayrıca şiirlerin sana ait olup olmadığı sorulmuş sessiz kalmışsın....Birileri emeğine sağlık demiş bir şiir daha eklemişsin...Bu açıklamaları yapmak için biraz geç kalmadın mı?Bence hatanı kabul etmelisin ve bir özür dilemelisin...En azından "alıntı yazmayı unuttuğum için" cümlesi ile başlayan bir özür...Lütfen! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 tabi ki özür dilerim... yaptıgım saygısızlık için.. herkes özur dilemeli halbuki.. hele bazı yazılar varki bu sitede adresi belli ama altında hiç birsey yok tıpkı bunlar gibi.. işin üzücü kısmı bunları asıl uygulaması gereken yonetici arkadaslar... tekrar özur dilerim hem yazıların sahibinden hem altına alıntı yazmadıgım için siteden . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Burda her üye kendinden sorumludur her moderatörde üyelerden başkalarıda yapıyor diycemize önce kendimize bakalım diğerleriyle moderatörler ilgilenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 (düzenlendi) Öncelikle özür dilediğin için teşekkür ederim...Öte yandan bir konuda yanıldığını belirtmek isterim...Biz burada özellikle insanların açıklarını bulup yüzüne vurmak için aramızda yarışma düzenlemiyoruz...Ya da bu bize zevk yada eğlence konusu olmuyor emin olabilirsin...Ayrıca bahsettiğin durumu yönetimde bulunan arkadaşlarımız bile gerçekleştirmiş olsa (bütün modlar için geçerli bu) uyarılır...Bundan zerre kadar şüphen olmasın...Yani bahsettiğin o konular bilerek gözardı edilen konular değil...Şu bilgisayarın başında sabaha kadar tek tek bunları arasam kimbilir daha kimlerin hataları çıkar ortaya...Arayınca bulunur yani...Bak hatta seni ilk uyaran kişi eski yöneticilerimizden biri....Yani bir üye...Bir şekilde bu konu da gözümüzden kaçmış ve farketmemizi sağladı...Tekrar vurguluyorum...Özellikle,kasten yapılan bir durum değil bu...Bence artık olgun bir tavır takınmalısın! Mayıs 28, 2009 mysteriouslady tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Bu, bu sabahın köründe geen bir tebrik mesajı. Üstelik başkaları da var. Bugün 18:03'ten itibaren her saat birkaç mesaj atan birinin, hele saat 19:19'da tebriklere yanıt olarak başka birinin şiirini daha kopyaladıysa, yazılanları görmemesi olanaksız. "Yavuz hırsız evsahibini bastırır" derler. Bu konu bu kadar basit. Sayın arkadaşım kesinlikle haklısınız fakat ben yazıyı yayımladığından ötürü teşekkürlerimi iletmiştim kaldıki yazılan her şiirin kendisine veya birbaşkasına mı ait diye bir araştırma içerisinede giremem ha bu yazı Nevermore un olmasa bile yinede tebrik ederdim bizimle böyle nacizane bir şiiri paylaştığı için evet arkadaşımız altına alıntıdır yazmayı unutmuş fakat kendine ait olduğuna dairde hiç bir şey yazmamış bu kadar büyütülecek bir konu olmadığını düşünüyorum saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 O halde Kanla..! isimli şiire bir gözgezdirin sevgili pureprision...Ne kadar haklı olduğumuzu göreceksiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Teşekkürlerimi bir borç bilirim size Mysteriouslady.Fakat beni yanlış anladınız herhangi bir taraf tutmuyorum kimseyi savunduğumda yok ben yukarıda bulunan şiir için yorumlarımı sundum diğer şiire bir yorum yazmadım evet arkadaşımızın yaptığı yanlış fakat kendi bileceği iş.Ayrıca ilgi ve alakanızdan dolayıda teşekkür ve tebrik ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.