Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2009 Arkadaşlar girmeden önce bir daha düşünün. Ben buradaki bedenlerin ruhlarının rahat olduklarını düşünmüyorum. Üzerinizde derin etkiler bırakabilir. Eğer girmekte direniyorsanız buyrun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ikra Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 sağol gerçekten tuhaflar.. tıbbi olarakta açıklanması çok zor şeyler çıkıyor gerçi karşımıza.. yani bana öyle geliyor. paylaşımın için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Bazıları sanki poz vermis gibi .. Öyle yerleştirmişler sanırım ... Buradan cikaracagimiz cok sonuc var .. Hatta ilk akla geleni ben soyliyeyim ..özellikle Hamile bayanlar lütfen sigara içmeyin .. Onlardan biri sizin çocuğunuz olabilir ... Sosyal mesaj da verdim artık gönül rahatligi ile uyuyabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Tıbbi araştırmalar için yeterli kadavra bulamadıklarından şikayet ediyorlardı... Hani ne oldu ? Bir de müzesini yapmışlar...inanamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Bunda sinirlenecek ne var anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 bir insan neler yaratabiliyormuş , etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 İnsan sonuçta bu şekilde sergilenmeleri hiç hoş değil bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 korku filmi gbi..bunların müzede sergilenmesi hoş diil katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.