raskolnikov Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2009 gel... ne olursan ol gel... ne yaparsan yap gel... susma ne olur... konuşma ama... gel... zamanı ne olur, nasıl olur düşünme, sadece gel... gel ne olur, gel, zamanın bütün kıvrımlarına düşen sevgili... düşüncesiz ol... çıkart at beyninde olanları... gel... kapa gözlerini, görme önünde ne olduğunu... beni görme... bana dokunma... gel... at üzerinde bulunan gözlerimi, çıkart tenine yapışmış dudaklarımı... soysuz ol, sınırsız ol, seviyesiz ol gel... bırak... dokunma adına sınır denilenlere, dokunma illa da birşeylere çizgi koyanlara... gel... gel, ey adına sınır koymadığım, adını koymadığım sevgili... gel, ey yeryüzünden daha derin, gökyüzünden daha büyük sevgili... gel, ey cennetten daha ıstıraplı, cehennemden daha güzel sevgili... kaldır vücudumda ki bütün sınırları... kaldır bedenimin ruha koyduğu prangaları... gel... terbiyesiz ol, ahlaksız ol, namussuz ol gel... gel... ne olursan ol... ne yaparsan yap... kapa gözlerini, kapa gözlerimi, bırak kendini, bırak beni... bir pınarın akışını hisset ruhunda, bir pınarın akışını hissettir bana... susuzluğuma su ol... dermansızlığıma derman ol... gözlerime çare ol... ellerime sebep, dillerime destan ol... gel... dudaklarımda heder ol... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Çok güzelmiş cidden ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.