raskolnikov Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2009 sonbahar filmine giden herkesin içine işleyen ayşenur kolivar'dan yusuf ağıtıdır. o kadar çok beğenildi ki bu dahil diğer tüm filmde çalan şarkılar. sonbahar filmi müziklerinin albümü çıktı. http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=sonbahar+filmi+a%C4%9Fiti&type=tag&video_id=BCbhwYkLRNs Hemşince: aye aye orti… da kezigi madağ ellim ori… aye aye orti… aşun ağavü dzermın eyev ta orti… aye ayee orti.. dase dayi dzagin meçe orti… menadzerta orti… sirded petedzavta orti, daim yusuf orti… hokid dard unedi yu orti, indzi aselçakkarçerta orti… aye aye orti.. daim yusuf orti… cermag cadgig u ergen kentit orti… madağ ellim orti… aye aye orti… daim yusuf orti… da kezi oma omar çkaar orti. kidetita orti… anu oma tdzerman kenadzerta lernive orti… aye aye orti… daim yusuf orti… Türkçe: gel oğul gel. sana kurban olayım oğul. gel oğlum yusufum gel. sonbahar geçti de, kış mı geldi oğul… on yıl bir delikte kaldın da oğul, yüreğin mi çürüdü oğul, benim yusufum oğlum. yüreğine kurban olayım oğul. gel oğlum yusufum gel. büyük derdin vardı da oğul, bana söyleyemedin mi oğul, gel oğlum yusufum gel benim yusufum oğlum. bembeyaz alnına ve uzun burnuna oğul kurban olayım ben oğlum gel oğlum yusufum gel. senin için bahar olmadığını biliyordun da oğul o yüzden mi kışın yaylaya çıktın oğul gel oğlum yusufum gel benim yusufum oğul. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 dinleseniz ne olurdu ki.. bi yorum be abiii:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 hüzünlü bir şarkıymış.ilk kez duydum ama artık sık kullanılanlarımda... paylaştığınız için teşekkürler Rasko abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.