hexagram Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2007 Bu bölümde yer alan bütün bilgiler yardımcı tedavi amaçlıdır.. Hiçbiri esas tedavi olarak kullanılamaz. Bir rahatsızlığınız olduğu taktirde,öncelikle uzman bir doktora gitmeniz gerekmekte,sonra gerek duyarsanız burda yazılan bilgilerden faydalanmalısınız.. "Burada yazılanı uyguladım;ancak hiçbir düzelme olmadı" gibi bir mazereti asla kabul edemeyiz. Üyelerin bu bilinçte olduğunu biliyorum ve sadece hatırlatmak istediğimi belirtmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 bunu ayrıca belirtiğin ıyı olmuş hex,zaten verdıgın terapileri uygulamak ıcın öncellıkle tanı lazım bu da hekimin işi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 tabi doktora gitmeye korkanlar mecbur bunları uygulaycak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 yiyorlar mı doktorlar? ailenız korkutuo ta kucukken bak iğne yapar dıye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 teşhisten de korkanlar olabiliyor galiba, sonra hastalık hastası kendi kendinin hekimi olmaya çalışanlar da olabiliyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.