ensiferum13 Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2009 David gilmour un canlı performansı.umarım bize de bir gün böyle sinema izler gibi büyülenerek dinleme ve izleme imkanı doğar. David Gimour-High Hopes 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Teşekkürler iyi geldi akşam akşam. Her ne kadar " Büyük Umutlar" ımı kaybetmiş hissetsemde. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Çok güzel,bir kez daha teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 nasıl bir tanrılıga soyunusluk basarısıdır bu?? ve hangi hakla binleri milyonları.... beni en tepeye cıkartıp cıkartıp.... sonrada orda bırakmaktır?? ne zaman dusecegimi bekletmektir bu? iyi geldi işte bu saatde bira içme zamanım gelmiş demek.. tesekkur ederim ensiferium 13 .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Çok sinir oluyorum ya ... Yok hülyanin kici yok seda sayanin botoksu yok handenin göğüsleri ... Bide sanat camiasindan haberler basligi altında vermiyorlarmi deli oluyorum .... Tamamdir ... Sayın gilmor ... Şu andan itibaren tapınağım oldu burası ... Mümkünse sende kal hiç gitme ... Ben dinleyim sen soyle yıllarca hiç itiraz etmediğin gibi ... Sonra karşılıklı bira içelim ama yok sen içmeye ayıracağın vakti söylemeye ayır ben senin yerine de içeyim .... E hadi öyleyse ... Bir tık sana bir şişe bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2019 Bu ne böyle, uzayda yolculuk ediyorum sanki... Yağmurum eksik bir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2019 Merhaba bir şeylere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2019 Ayrıca kendisi bir hayırseverdir. Dedektiflikten emekli olan ve emekli kesintilerinden dolayı mali sıkıntılar çeken Sherlock Holmes için beraber sahne alıp bağış toplamıştır. Ne bet sesin var arkadaş senin git yönetmeni ikna et çocuk bakmayı bırakıp yeni sezon çeksin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.