sawyer6161 Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2009 27 NİSAN PAZARTESİ AKŞAMI SAAT 8 DE VERİLEN GÜNDEM ÖZEL PORGRAMINDA 2012 FELAKETLERİ TARTIŞILDI VE FOTON KUŞAĞI GÜNEŞTE OLUŞAN MANYETİK HAREKETLENMELER VEDE MARDUK GEZEGENİ NEREDEYSE HEPSİNİ DOĞRULADILAR ARTIK BASINDA YER VERMEYE BAŞLADI KONU:www.haberturk.com/haber.asp?id=141753&cat=180&dt=2009/04/20 - 37k - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 garip çok sölenti var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osssgur Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 sacma gelio bna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Titachi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Bu sabah da herşey dahil programında çıkmıştı benzer birşey 2039 diyordu orada herhalde. İnsanlar ne söyleyeceğini şaşırıyor ama inanmak zor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 2012 için sabırsızlanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 sevindim...bende sıkılmıştım zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
By_System Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 sevindim...bende sıkılmıştım zaten aynen ama 3 sene bekleyemem ):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Dinozorlar ve ejderhalar bir kez daha yeryüzü ve gökyüzüne hakim olmaları sebebi ile bende çalışmalarımda tam olarak bir tarih belirtemesemde yakın zamanda bir evrim sürecini bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 gecen günde ömer celakıl ve murat diye biri cıkmıştı..habertürk müydü neydi hatırlamıom...güneşteki patlamalardan söz ediyorlardı..eger 2012 de olmazsa 2023 te olucak filan diolardı...arada 11 yıllık bir sürec olabilirmiş..gerci pf. dr. murat sagolsun herseyi yalanladı ...allahın hıyarına uyu zoldum zatn..ömer celakılı bir türlü konuşturtmadı....cok snir bozucuydu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chopin Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 ömer çelakıl gibi gereksizlere inanmayın doğaya bakın insanlara bakın hayvanlara bakın ..onlarda değişiklikler göreceksiniz .. bunlar zaten içimizdeki habercilerdir .. farkındaysınız her yeni jenerasyon daha dinamik ve enerjik .. hayvanlar sanki içimizde yaşıyor gibi .. hele martıları bizler deniz kuşları olarak biliriz ama şu an sizlere söyleyeceğim karşımdaki apartmanın terasında birsürü martı var .. ve sokaklar sanki geceleri daha ıssızlaşıyor .. dieğr taraftan bu sürüngenler faaliyelterini artırdı buna mislleme ilk ekonomik krizle geldi .. önümüzdeki yıllarda daha çetin olaylar göreceğiz .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 sabırsızlıkla bekliorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaric Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 az kaldi az gorucez bakalim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.