Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2009 Fransız Georges Koussoros’un tasarladığı KissPhone, yeni bir teknolojiyi hayatımıza sokuyor. Üzerinde dudaklar bulunan bu oyuncak görünümlü telefon, sensörleri sayesinde öpücüğün basıncını, hızını, ısısını vegücünü ölçüp, aranılan kişiye iletebiliyor. Karşıdaki kişi ise telefonun dudak kısmına dudaklarını getirerek, öpücüğü aynı basınç ve sıcaklıkta algılıyor. işte o telefon http://img218.imageshack.us/img218/663/kissphone.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Hehe süpermiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 iiiymiş ama benim tarzım değil.sevgilimi kendim öperim daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Telefonu otomatiğe ayarlarım bol bol beni öper...:D:DÇOOOK MANYAKÇA!!!:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 uzakta olup birbirini öpmek isteyenler için güsel bir icat elbette onun öpmesi gibi olmaz tabi ama hani bir nebze teknoloji çok ilerledi canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Titachi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Hahaha adamların işleri güçleri yok nelerle uğraşıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 sevdikleri uzakta olanlar için süper ötesi bişeyyyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 angelina jolie gibi telefona bak bu telefonun yasaklanacağı çok ülke var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Bende isterim bananee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Telefonla öpüşmek Gereksiz bi şey olmuş Hem o dudaklar ne öyle ya Angelina jolie'nin telefon versiyonu gibi cidden :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gilraen Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 çok güzelmiş yau:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 süper bişey bu be xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkhyLs_EmL Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 bnmde sevgilim uzakta bende istiyorum o telefondann :( hasretim ulan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 ooo guzelmıs yau XD ama aynı sıcaklıı vercek mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 verecekmiş hatta basıncı bile :rofl:gerçi sapık zihniyetli insanlar kendilerini ararlar öpülmek için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 ula sapıkmıyım ben ne öpücem telefonu benim fantazi dunyam daha teknoloji boyutlarına ulasmadı...telefonun karsısında ki insanda beni öpmesin yoksa onu unutur Hollandaya gidip telefonla evlenirim...:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2009 hmm deişikmiş ama tutmaz bu :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.