Amoress Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2007 (düzenlendi) Türkiye'de de çok yaygın olan ve online oynanan Counter Strike görüntüleri... Nisan 12, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Videolar Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 dust2 dekı ve tunel olan bolumdekiler tamammen hile.wallhack var.yoksa hayatta saydırarak 4 kişiyi duvar arkasından alamaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 zaten wallhack var belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 (düzenlendi) bu biraz farklı galiba :D [video=youtube;mxq2QbMg-H8] -------------------- ahh beni pc den bırakan hocamm bak nasılda kodları yazıom Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 tek kelimeyle mükemmel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 wwaauwww süperdi bu bee.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 gerçekten gğzelniş saolasın anne terörist gibi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 spatulada pistol :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 hahaha hayret içinde kaldım yaa :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 nostalji yapıyorum... :D -------------------- ve 2. videonun şarkısını bulana gercekten minnettar kalıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 bence ödül almalı bu ufak gösteri:) o değilde adamlar oyundaki kasılmayı bile yapmışlar.işin ilginci mavi gözlü cocuk cs 2 2 deki adama hakkaten benziyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 cok pis canim cekti beee.. bu gece aseriyorum.. ne gorsem istedim resmen.. .. cok da guzel oynamazdim oysa ki.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 children of bodom a benziyor...aşırı derecede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Ben rehineleri izlerken ayrıldım gerçek dünyadan:rofl:Mükemmeldi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Bir türlü muvaffak olamadığım oyun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 http://www.gnoxis.com/forum/ilginc-ve-komik-videolar/5609-counter-strike-show.html 7,senedir oynuyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 amonress sen daha yenisin ^^ ben 9 yılımı verdim bu oyuna cs dersleri verilir -------------------- şimdi okula gidiyorum gelince izleyip herşeyi söylerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 [video=youtube;YvS4Vw-Y090] ............................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Hala oynuyorlar bu oyunu üstelik büyük bir kesim ilgili.Bazen bunun sonsuza dek süreceğini düşünüyorum. Bunların dışında video gayet güzeldi teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Saate uymamış gitmiş tuttukları oruç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NoDry Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Süper eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 haha iyiydi bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Super paylasim tsk'ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 aztec de daha güzel olurdu sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.