Typhon Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2009 Iron Man 2'ye daha çok var ve zamanla da filmle ilgili haberler,resimler artacaktır ama ben bulduğum ilk resmi paylaşmak istedim. Sanırım Tony işleri iyice ilerletmiş http://splashpage.mtv.com/wp-content/uploads/2009/05/050109_ironman2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Evet çok güzel kardeşim Teşekkürler ben de hayranlarından biriyim... ve sabırsızlıkla bekliyorum ikinci filmini de çok güzel olucağından hiç şüphem yok çünkü.. : o da sonuçta marvel comics ve örümcek adam ayarında bir kahraman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 2. film daha güzel olacak gibime geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 2. film daha güzel olacak gibime geliyor Hiç şüphem yok ! Zaten oyuncu kadrosuna da bakınca daha büyük bi etki yapmaya niyetli oldukları ortada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.