GhosTR Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2009 *Saatte 1000km Hiz yapan Bir jet ile; AY'a 17 GundeVenüs'e 4,5 YildaMars'a 6 Yil 9 aydaMerkür'e 10 YildaJüpiter'e 76 YildaSatürn'e 152 YildaUranüs'e 425 YildaNeptün'e 675 YildaPlüton'a 700 Yilda Ancak Gidile Biliyor Oldukca ilginç Degil mi? Aklinda diyer Gezegenlere Neden astronot Gitmiyor Diye Bisoru Varsa Gecerli Bir aciklama Olabilir Dierlerini Gecelim! *Nötron Yildizlarinin Kütlesi olesine Yogundurki bir Cay Kasiginin Hacmi Kadar Yani yaklasik 2kup Sekerin Hacmindeki Nötron Yildizi MİLYARLARCA TON Gelebilir Gelelim Güneşe ! *Günesteki Muazzam Enerji 386milyar Kere milyar Megawattir ki, Bu deger Nükleer Füsyon olarak Bilinen Termonükleer Reaksiyonlar Sonucunda Her Saniye 564 Milyon TON Hidrojenin 560 Milyon Ton Helyüma Donusmesi ile aciga Cikar Geldik Uranyuma ! *1kg Uranyum'un Enerjisi ile 100w bir ampulu 27400Yıl Yakabiliriz Geldik Hidrojene ! *Yogunlugu En Kuçuk olarak Bilinin Madde Donmus Hidrojendir (0,076gr/cm3) Peki Deniz Suyundan Butun elementlerin elde edile Bildigini Biliyoormuydunuz ! *1kg Altin elde etmek için 200Milyon metre Kup su aritilmali *1kg Magnezyum icin 795LT su aritilmali *1kg İyot icin 16milyon Metre kup su aritilmali Kar Yaginca Havanin isindigini Biliyoruz Buyrun Bilimsel Aciklamasi *1Ton Buz veya 1Ton Kar yagmis olsun bunun havaya verecegi isi 80Milyon kaloridir.Buda 10 kg Kömürün Yakilmasiyla elde ediler isiya Esit Gelelim Beynimizin Kafatasinda Nasil Korunduguna *Beyin kafatasinda 150cm3 sivi icerisinde Paskal prensibi(Su Cenderesi) ile korunur Klorofilin Formulunu Merak edenler Buyrun *C55 H72 05 N4 MG Gelelim Yapraklara *1 m2 Yaprak 1saatte 2gr Şeker uretir Geldik Dunyaya *Dunya uzaydan Bir gectigi noktadan Bir daha Gecmemektedir *Dunya son 1200 Yilin en sicak yilini 1998 Yilinda Gecirdi *Dunya Gunes Etrafinda saniyede 29.8km Hizla Donmektedir Alıntıdır!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 alıntı diye bir kelimenin olduğunu,bu yazının sana ait olmadığını ve sitelerde gezdiğini en azından altına alıntı yazılınca daha güzel olacığını biliyor muydun?.. ben biliyordum... http://www.tewulex.com/frmbaslik4347-baslangic0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhosTR Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Sanırım Dökümanın Alıntı Olduqunu Okuyunca Anlayacaklardır Arkadaşlar... Anlayabilecekleri İçin Yazmak istemedim.... İyi Forumlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Sanırım Dökümanın Alıntı Olduqunu Okuyunca Anlayacaklardır Arkadaşlar... Anlayabilecekleri İçin Yazmak istemedim.... İyi Forumlar. Sonunda en kötü "alıntıdır" desen birşey kaybetmezsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhosTR Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Sonunda en kötü "alıntıdır" desen birşey kaybetmessin. Çok Merak Ediyorum.. Sizce anlaşılmıyor mu alıntı olduğu, yetiştirebildiklerimde var bunu mu takip ediyorsunuz konu içeriğini mi arkadaşlar lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Burada amaç içerik,anlam vs. değil ! Sadece sonunda yararlandığınız kaynağı belirtin.Bende paylaşım yaptığımda kaynağı son satıra iliştiriyorum ve bunun bana bi külfteti falan da yok.Sonuç olarak "kopyala-yapıştır" zihniyetinde olmayalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 ben salağım anlamıyorum alıntı olduğunu!... allah benim belamı versin o zaman.. hava güzel dışarıda, tam gezmelik... ben de yeni geldim zaten... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhosTR Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 ben salağım anlamıyorum alıntı olduğunu!... allah benim belamı versin o zaman.. hava güzel dışarıda, tam gezmelik... ben de yeni geldim zaten... snn için düzelttim . Bu kadar büyütmen çok çok anlamsız. Bunları çok göz önünde bulunduruyorsan nickinin yanına Suç ve Ceza Karakteri Alıntısıdır Ekle istersen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Teşekürler paylaşım için. Bu bilgileri araştıran bilim adamlarının amaçladıkları şeylerle ilgili bağlantıları ve merkezi sistemden bahsediyorlarmı? yoksa neyi ne zaman ne kadar anlamamız gerektiğinde onumu paylaşıyorlar? kimi kandırıyorlar bütün bilim adamları devlet güvenlik istihbaratına çalışıyorlar. Dünyada en çok korunan ve gözetim altında bulunan insanlar bilim adamlarıdır. ve her bir bulgu ya dair açıklama paylaşımı, stratejik önemi nedeni ile ya kodlu sansürlü yada 19 y.y başlarında 1950 lerde bulunanlara küçük ilavelerle kontrollu paylaşım sağlanıyor. Mayaların ve bazı medeniyetlerin, günümüzünkinden oldukça fazla virüs çeşidini bilip kontrol edebiliyorlar olması gerek. o an ki koşulların günümüzden farklı bir teknoloji anlayışı içinde bir nevi kimyasal ve biyolojik savaşlar kontrolden çıkınca yeryüzü virüslerle istila olup tabiatın kendini yenilemesine yönelik bilinen 3. evrimi denizleri kara karaları denize çevirerek denizler ve dağlar altında kayıp medeniyetler olarak bilinen tarihimiz olmuştur. ister bitki ister hayvan dünya ve gezegenler daha hangi varlığı sayarsanız sayın dışarın müdahale edilmedikçe saat gibi işliyor taki tek müdehale edici insan felaketi hazırlayana kadar. adil olan Tanrı yeryüzüne sonradan müdehale etme gereksinimi duymaz, o kanunlarını yasalarını belirtmiş. yaşamsal düzen insanın iradesine bırakılarak genel çoğunluğunun krakterinin kaderleriyle belirlenmektedir. dengesel işleme müdahale etmek gibi, hiç bitmeyen bilinen savaşların 1, 2, 3. nün içndeyiz. at binmeyi hangi otların yendiğini öğrensek işimize yarayacak. mutanglaşmış olanlar ölenlerden kesinlikle şanslı olmayan mahluklar gibi yaşamakki bu yaşamaksa. 300 yıl civarları sonrası tekrar bizim torunlar eski dünyaya yeni bilgiler getirdiklerini sanarak bir başka ırklara üstün olduklarını idda edecekler ve 4. sü taşlar sopalar v.s bu ne iştir. bilim adamların bahsettiği 3. dünya savaşı sonrası tabiatın tepkisi için zarar ne kadar geniş çaplı olacağını anlamak. madem kıyamet kopacak her yıl artarak neden ülkeler milyarlarca dolar savunma sanayine yatırım yapıyorlar? ve dinle babam dinle; güneşin yakıtı bitti, evren içine çökecek, tüm evren monütör kapanırken bir ışık çekilişi gibi sönecek v.s ama 7. son evrime kadarki kıyamet sürecine en az 1000 yıl var. taki net bir cevap alana kadar emin olduğum tek şey mutlak doğru yada yanlışın olmadığıdır. ben böyle düşünüyorum dinozorlar dönemi 2. evrim başlangıç bir ihtimal bingbang oysa insan bingbang den öncede vardı tanrıya göre! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Güzel konu olmuş. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 ilginç bir konu sağol arkadaşım bizle paylaştığın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.