nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2009 İzmir'in üst katına çıkan, bir sokak merdiveni… Çıktıkca izmirsin. Çıktıkca sen olursun. Çıktıkca, yorgun bir tarih düşer önüne... Süzülür birden geride kalan dünlerin mistik kokusu. Bu kokusuyla yükselen bir çıkıntıdır merdivenler. Lisanı henüz olmayan özlemlerin diyarı... Hüznün ve sevincin kuklası olurum orada. Hangi yaraya uğrar ve biçim alırsam O ben olur, umutla toplarım hayatları… Bazen yıkılır yüzümün coğrafyası. Gözlerim gözbebeğini terk eder. Bir derinlik çöker üzerime. Ve öylece bir çukura benzer bakışım. Usulca gidişlerimin kenarından,kıyısından öperim. Bazen... Ellerim terler martı seslerini duyunca. Gözlerim ışıldar,bilinmedik öyküler gelir akla Bir simidi böler gibi, aşk'ı da bölerim, kadınlarımı da. Yükselir sonra üzerimden saat kulesi. Karsıyakaya fiyakalı bir bakış atarım. Sen uzaklığını karsıyakadan alırsın Bense kendine olan uzaklığından İzmir bütün işlerini bırakıp seyreder. Dile gelir yok oluş operasını çalarken ruhlar. Etnik ya da sınıfsal kültürlerin ritüellerinden Arınmış insani paylaşım yeri, merdivenlerde… Seni orada bekliyorum.. Hazırda hiç bir sözüm yok. Gel ki; özgür kıl yaranı… Umut’la ört üşüyen ellerini Kendinden çıkıp, kendine inen hissi bereketli Merdivenlerde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Çok hoş bir paylaşım elerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 seviyorum şehrimi güzel yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.