theangelofdeath Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2009 Yalan: doğru olmayan gerçeğe uymayan Yalancı: Yalan söylemeyi huy edinmiş olan kimse Sözlük anlamı bunlardı yalan ve yalancının ufakken hep tembih edilmişti yalan çok kötü bir şey diye…yalanların kötü olduğunu ve kötü adamlar tarafından söylendiğini duymuştuk hep…kötülük iyi bir insandan gelebileceği gibi yalanda iyi bir insandan gelemez miydi? Yalanı bu kadar kötü yapan kötü adamlar ve kadınlar mıydı? Yoksa yalan zaten başlı başına kötüydü de kötü adamlar ve kadınlara mı yakışıyordu sadece… Her yalanı her yalancıyı aynı kefeye koymak veya her şeyin derecesi olduğu bir dünyada yalanı derecelendirmemek iyi veya kötü diye ayırmamak yalanın doğasına haksızlık değil miydi? Sadece etiketi kötü diye yalana önyargı ile yaklaşmak yalancıyı da zalimce yargılamak en kolay yoldur her zaman…zahmetsiz bir iştir çünkü bu bir yalan ve sen bir yalancısın…hepsi bu kadar kanıtlayabileceğin şeyler bile bir yalanın parçası olduğundan inanılması güçtür her zaman… Peki insan sevdiği için yalan söyler mi? yalan kötüydü…sevgi ise iyiliğin sümbül kokan bahçelerinde afyon partisinden gelen bir melek gibiydi, sevginin milyonlarca etiketi olduğu halde yalanın tek bir etiketi vardı…kötü… bir insan acı çekmesin diye onun acısını hafifletmek amacıyla söylenen bir yalan ne kadar kötüdür…ve bu yalanın kendinden başka kimseye zararı olmadığı halde hala kötü müdür?… eğer bunun adı yalansa cehennem ateşlerini daha da körükleyin çünkü fiyakalı bir yalancınız geliyor… ya da en basitinden iyi olmadığın halde naber diyen bir arkadaşına iyi senden naber demek…sanki yalan kokusu var gibi ama nerde…bulmak zor…yalan her şekle girebilir yalancı bir gülümseme, yalancı bahar, yalancı sözler, yalancı tavukgöğsü(bu olmadı sanki ), yalancı yalancı yalancı…hep bir aldatma söz konusu yalanda peki bu aldatılan kendinden başkası değilse yani yalanı söyleyense…söylediği yalandan en çok kendi zarar gören bunu da bilerek yapan kendinden başka kimseye zararı olmayan ufak yalanlar…daha fazla harlayın o ateşleri yalanlar çoğalıyor… hepimiz ego tatmini birer yalancıyız…önemli olan iyi yalan söyleyip kendine zarar vermektir başkasına zarar verecek yalanlar söylüyorsan sen kötü bir yalancısın…ve tarih seni asla affetmeyecek (smile was here) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 simdi guzel yazı desem sende uyuz olup yalancı dermisin bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 what is the matrix derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 ciddi ciddi okuyodum ta ki yalancı tavukgöğsü(bu olmadı sanki ), kısmına gelene kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 ciddi ciddi okuyodum ta ki yalancı tavukgöğsü(bu olmadı sanki ), kısmına gelene kadar bende oraya kadar ciddi ciddi yazıodum sonra aklıma bu geldi yazdım...Why So Serious:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.