ManGa2 Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 1)."Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları kediler çantalar kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?" 2) Saat te 2 kere ama Saniyede 1 kere meydana gelen nedir 3) Bazı aylar 31 günden olşur peki hangi aylar 28 günden oluşur 4)Bir kayıkta 3 kişi varmış kayıkları devrilince 2sinin saçları ıslanmış 3.sünün saçları niçin ıslanmamış? HaDi BiLin BaKaLıM HePsiNiN CeWaBıNı İsTiYoRuM ... :devil::devil::devil::devil::devil::devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 4) Kelmiş . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 1) Toplam 9 kişi Topkapı'ya gidiyor... Bir adam ve yedi karısı birde ben toplam dokuz eder.. 2) bulamdım ki:( 3)hepsi desem olur mu? 4) diğer adam kel mi acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 1) Adamın 7 karısı olduğunu söylüyor ama yanında demiyor. Yani sadece adam gidiyor. 3) Bütün aylar içlerinde 28 gün bulundurur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 1- topkapıya ben gidiyorum.. adamla sadece yolda karşılaştım.. 2-A harfi (sAAt- sAniye) zuhahhaa 3-tüm aylarda 28 gun vardır. 4-adam kelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ManGa2 Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 blacknun, 4 dogru kucuk_pislik 2 dogru ve manje_loa arkadasımızında 1 dogrusu war Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HeII Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 1. Topkapıya 1 adam gidiyo 2. Aynı saati gostermesi mi :^) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 1 ) 1 kişi gidiyor 2 ) a harfi 3 ) hepsi 4 ) Adam kelmiş saolsun google 2. soruyu buldurdu. diğer sorularıda tahmin etmiştim doğrulamamı sağladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 1) adamla ben karsilastim yani topkapiya sadece ben gidiyorum. 2) a harfi yani sAAt sAniye. 3) tum aylarda 28 un var 4) adam kel :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.