schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 http://raymondorado.files.wordpress.com/2007/07/beatles-the-the-beatles-1192706.jpg Strawberry Fields Forever Let me take you down, ’cause I’m going to Strawberry Fields. Nothing is real and nothing to get hung about. Strawberry Fields forever. Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see. It’s getting hard to be someone but it all works out. It doesn’t matter much to me. Let me take you down, ’cause I’m going to Strawberry Fields. Nothing is real and nothing to get hung about. Strawberry Fields forever. No one I think is in my tree, I mean it must be high or low. That is you can’t you know tune in but it’s all right. That is I think it’s not too bad. Let me take you down, ’cause I’m going to Strawberry Fields. Nothing is real and nothing to get hung about. Strawberry Fields forever. Always know sometimes think it’s me, but you know I know when it’s a dream. I think a "No" will mean a "Yes," but it’s all wrong. That is I think I disagree. Let me take you down, ’cause I’m going to Strawberry Fields. Nothing is real and nothing to get hung about. Strawberry Fields forever. Strawberry Fields forever. The Beatles Çeviri: Bırak seni de götüreyim çünkü çilek tarlalarına gidiyorum Hiçbir şey gerçek değil ve ölümsüz Çilek tarlalarında, öğrenilecek birşey yok Gözleri kapalı yaşamak kolay Bütün gördüğün anlayışsızlık Biri olmak zorlaşıyor ama işte oluyor Benim için çok farketmez Bırak senide götüreyim çünkü çilek tarlalarına gidiyorum Hiçbir şey gerçek değil ve ölümsüz Çilek tarlalarında, öğrenilecek birşey yok Sanırım kimse benimle aynı yerde değil Demek istediğim,yüksek veya alçak olmak Bunu ayarlayamazsın ama tamam sanırım bu çok kötü değil Bırak senide götüreyim çünkü çilek tarlalarına gidiyorum Hiçbir şey gerçek değil ve ölümsüz Çilek tarlalarında, öğrenilecek birşey yok Daima bil! bazen beni düşün Ama sende bende biliyoruz bu bir düş Sanırım anlamıyorum seni Ah! evet ama hepsi yanlış,sanırım anlaşamadığımız bu Bırak senide götüreyim çünkü çilek tarlalarına gidiyorum Hiçbir şey gerçek değil ve ölümsüz Çilek tarlalarında, öğrenilecek birşey yok The Beatles 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 oytt süpermoderatör'den süper bi şarkı paylaşımı gelmiş aslında türkçesini de yazsaydınız daha güzel olurdu diyesim geldi ama neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Ekledim Thypon Teşekkür ettim ama ahh bea Thypon nedir napalım olsun o kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Harika bir şarkı,teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.