DEB. Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 GECE OYUNU Gecenin kokusu bir değişik. Tadı bile farklı sanki.. İntikamı ısırmış ve çiğniyormuşsun gibi. Acayip ve ürpertici.. Karanlık çökerken işe koyulurmuş Pişmanlıklarımızın bekçileri. Kulağımıza fısıldarlarmış Unutmak istediğimiz gerçekleri. Geceleri herşey daha bir cesur olurmuş. Aynalar bile daha cüretkar olur, Kibirden buruş buruş olmuş suratını Geceye güvenerek yansıtırmış. Geceleri aynalardan kaçılırmış. Kendinden korkulurmuş geceleri. İnsanlar korkarmış gecelerden. Siyahlardan ve görünmeyenlerden. Kapayıp gözlerini dua ederlermiş Açılmasın diye gündüze geçmeden. Kötülük taarruza geçer ve Bütün cazibesiyle cezbedermiş iyiliği. Sonra da tecavüz edermiş beyaz düşlere. Kirletmediği bir o kalmış gibi.. Gece aynı zamanda bir umutmuş Yeni güne merhaba derken. Her gece yeni bir oyunmuş Oyuncuları değişken. Her sabah gözümüzü açmadan Bitiyormuş bu döngü. Işık karanlığı yenerken Tanrı mat edermiş kötülüğü.. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 sakın bunu ben yazdım deme yemin ederim ayaklarına kapanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Kötülük taarruza geçer ve Bütün cazibesiyle cezbedermiş iyiliği. Sonra da tecavüz edermiş beyaz düşlere. Kirletmediği bir o kalmış gibi.. çok güzel yazmışsın =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Kötülük taarruza geçer ve Bütün cazibesiyle cezbedermiş iyiliği. Sonra da tecavüz edermiş beyaz düşlere. Kirletmediği bir o kalmış gibi.. hangi pencereden bakıldıgına baglı biraz... evet guzel yazı... ama benim penceremden degil .. fikrimi beyanetmek istedim.. yuregine saglık diyorum tarafsızlıgımı koruyup Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 aslında yok sonrası, tanrı yok, tanrının yengisi yok!... bütün zaman dilimi gecenindir, bütün an, geceye aittir... bakmayın ışığın olduğuna, güneşin çıktığına bakmayın!... olmayan bir ışığın altında, sadece geceyi beklemekle geçiyorken zaman, sadece geceyi düşlerken bütün gün, nasıl bir yengiden bahseder ki insan! aslında tek galip var bu hikaye de o da; ismini söylemye kimsenin dilinin varmadığı, kimsenin söylemediğidir!... ....................... güzel yazı küçüğüm... eline, kalemine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Hepinize çoook teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 gerçekten güzel.. paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 çok güzel şiirleriniz var imreniyorum sizlere:whistling: , ben şiir yazamam:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Edebiyatı sağlam bir kişi olarak bende yazamam:whistling: Kaleminize sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 şiir sevmem ama cidden süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Edebiyatı sağlam bir kişi olarak bende yazamam:whistling: Kaleminize sağlık İstersen sana öğretebilirim madam :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Tanrı mat edermiş kötülüğü.. Check mate Yüreğinize sağlık + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.