nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2009 http://www.riffual.com/wp-content/uploads/2008/12/nanowar.jpg Maiden, Rhapsody, Metallica gibi parmakla gösterilmesi bile ayıp sayılan grupları satirik bir üslupla tiye alın. Manowar parodinizi mühendislik jargonuyla katalizleyin. Bunu yaparken italyan ukalalığını elden bırakmayın. Alın size Nanowar. http://www.rocking.gr/images/news/nanowar.jpg Romalı olmalarından mütevellit antik çağdan yettiğinden fazlasıyla sebeblenmiş bir oluşum eski NanowaR, yeni Nanowar of Steel. Grup; Gattopanceri666, Uinona Raider, Potowotominimak, Mohammed Abdul ve Baffo mahlaslı beş abuk adamın bir araya gelmesiyle peydahlanıvermiş. Gerçi onlar, “biz grup değil, tesadüfi olarak aynı anda çalan beş ayrı soloyuz” diyorlar. Number of the Beast’i itinayla yamultup Number of the Bitch yapan bu arkadaşları iki eli kafanın arkasında bağlayıp inceden tebessüm ederek dinlemek lazım geliyor. Zira forumlarda bloglarda daha bir umum interaktif Nanowar’ı “metal kafirisiniz ulan siz!” şeklinde kıtalararası yaftalayabilen maiden fanlarını gördüm. Aslında en az orijinali kadar temiz coverlarından da anlaşılabileceği gibi lirikleri eğlencelik olsa da müzik konusunda hiççi piççi adamlar değil bunlar. Gioca True’da “Other bands play, Nanowar gay!” diyerek Manowar’a manidar bir saygı duruşunda bulunuyorlar. Zaten diğer şarkılarında da Manowar abilerin ağırlıklı olarak kullandıkları kelimeleri ( triumph, true metal, king, glory..) aralara serpiştirmişler. Daha önce hiç dinlemeyenler için King’i, adamların ne kadar gelişine müzik yaptıklarını anlamak için Power Of The Power Of The Power‘ı tavsiye ediyorum ve favorim olan Intrue ile bitiriyorum. Metal! Nickel! Iron! Fire And Steel Zinc! Uranium! Titanium! Metal’s their will Cuprum! Yttrium! Plutonium! Silver And Gold Cobaltum! Thorium! Strontium! Nanowar’s True Proud and Bold ÖRNEK VİDEO Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.