Typhon Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2009 İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, yüksek gelir grubundakiler ve iyi eğitimliler daha uzun ve sağlıklı yaşıyor. Erken yaşta emekli olmayı tercih edenlerin de daha uzun yaşama ihtimali artıyor. Manchester Üniversitesi uzmanları tarafından yapılan araştırmaya göre, eğitim ve gelir seviyesi düşük olanların yüksek tansiyon, şeker, obezite gibi rahatsızlıklara sahip olma ve erken ölme olasılığı daha yüksek. Zengin ve yüksek eğitimliler ise daha az hasta oluyor ve daha geç yaşta ölüyor. Yaşlılık dönemlerinde hayır işleri yapanlar da daha sağlıklı yaşıyor. Araştırmacılardan Profesör James Nazroo, "Bulgular, eşitsizliklerle mücadele etmenin gerekliliğini gösteriyor" dedi. (Milliyet gazetesinden alıntıdır.) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Hmm... İlginç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 bende diyorum niye tansiyon fırlıyor ikide bir cebimde 5 lira para varmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 E herhalde yani Bi bakın "bu manzaraya karşı oturmak insanın ömrüne ömür katar" denilen yerler hep zenginlerin mülkü.En ufak bir sağlık sorunlarında dünyanın en iyi doktorları ayaklarına geliyor.Ev işi,pazar alışverişi,çocuğun derslerime yardım etmek,geçim sıkıntısı gibi dertleri yok,daha ne olsun yahu onlar uzun yaşamayacak da ben mi uzun yaşayacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 bende diyorum niye tansiyon fırlıyor ikide bir cebimde 5 lira para varmış bide "para elin kiridir" derler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.