Jump to content

Uzun yaşamın sırrı parada gizli

Typhon

Önerilen Mesajlar

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, yüksek gelir grubundakiler ve iyi eğitimliler daha uzun ve sağlıklı yaşıyor. Erken yaşta emekli olmayı tercih edenlerin de daha uzun yaşama ihtimali artıyor.

Manchester Üniversitesi uzmanları tarafından yapılan araştırmaya göre, eğitim ve gelir seviyesi düşük olanların yüksek tansiyon, şeker, obezite gibi rahatsızlıklara sahip olma ve erken ölme olasılığı daha yüksek. Zengin ve yüksek eğitimliler ise daha az hasta oluyor ve daha geç yaşta ölüyor. Yaşlılık dönemlerinde hayır işleri yapanlar da daha sağlıklı yaşıyor.

Araştırmacılardan Profesör James Nazroo, "Bulgular, eşitsizliklerle mücadele etmenin gerekliliğini gösteriyor" dedi.

(Milliyet gazetesinden alıntıdır.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

E herhalde yani :D Bi bakın "bu manzaraya karşı oturmak insanın ömrüne ömür katar" denilen yerler hep zenginlerin mülkü.En ufak bir sağlık sorunlarında dünyanın en iyi doktorları ayaklarına geliyor.Ev işi,pazar alışverişi,çocuğun derslerime yardım etmek,geçim sıkıntısı gibi dertleri yok,daha ne olsun yahu onlar uzun yaşamayacak da ben mi uzun yaşayacağım.:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...