chesterfield Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2009 Bu tüyler ürpertici ve komik bir sonla biten ufak bir oyun.Hepsini birden okumayin, tüm adimlari sirayla yapin. Bu çok önemli.Yalnizca 3 dakikanizi alacak.Önce bos bir kagit parçasi ve bir kalem alin. NOT: Isim vermeniz istendiginde, mutlaka tanidiginiz insanlarin isimlerini kullanin. Ve içgüdülerinize kulak verip,ilk akliniza gelenleri yazin.Asagiya dogru satir satir ilerleyin. Hepsini bir anda okumayin.Aksi halde oyunun tadini çikaramazsiniz. 1.) Önce, 1'den 11'e kadar sayilari yukaridan Asagiya bir sutun halinde yazin. 2.) Sonra 1'in ve 2'nin yanlarina istediginiz herhangi iki sayiyi not edin. 3.) 3 ile 7'nin yanina karsi cinsten birer kisinin adini yazin. Sirayla devam etmeyi unutmayin. 4) 4, 5 ve 6'nin yanina (arkadaslarinizdan ya da ailenizden istediginiz kisilerin adlarini yazin.Sakin hile yapmayin, sonra üzülürsünüz. 5) 8, 9, 10 ve 11'in yanina istediginiz sarkilarin isimlerini yazin. 6.) Simdi bir dilek tutun. Ve iste oyunun sonu. 1.) 2'nin yanina yazdiginiz sayida kisiye bu oyunu anlatmak zorundasiniz. 2.) 3'un yanina yazdiginiz kisiyi seviyorsunuz. 3.) 7'nin yanina yazdiginiz kisiden hoslaniyorsunuz ama onunla olmaz. 4.) En çok önem verdiginiz kisi 4'un yanina yazdiginiz.kisi. 5.) 5'in yanina yazdiginiz kisi sizi çok iyi taniyor. 6.) 6'nin yanina yazdiginiz kisi sizin ugurunuz. 7.) 8'in yanina yazdiginiz sarki 3'un yanina yazdiginiz kisiyle bagdasiyor. 8.) 9'un yanina yazdiginiz sarki 7'nin yanindaki kisinin. 9.) 10'un yanina yazdiginiz sarki sizi ve düsüncelerinizi anlatiyor. 10.) 11'in yanina yazdiginiz sarki yasamla ilgili hislerinizi ifade ediyor. NASIL AMA? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 cık olmadı...tutmadı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 nasıl dememek ki sorulara gerçek yanıtlarını vermedin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silwer Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 tamamen tuttu..eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SweetMarilyn Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 fena değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 nasıl bir algoritması var bunun...bi esprisi yok gibi geldi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 aaa tuttu ne garip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 braz tuttu gbı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coquette Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Saçma sapan bişi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 bence tahmin usulü ile bir renk yakalanmaya çalışılmış... pek başarılı da olunamamış ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 3-4-5-7 tuttu gerisi tutmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 0 da 0 gercekten hıc tutmadı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 nasıl dememek ki sorulara gerçek yanıtlarını vermedin gerçekten gerçek yanıtları verdım,ama bende tutmadı işte, biri ki tane ancak tuttu o kadar.hem niye uydurayım tutmasın diye ki:blink: ayrıca ne diye bu kadar sahipleniyosun birinde tutmaya da bilir,bilimsel bir araştırma mı:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 gerçekten gerçek yanıtları verdım,ama bende tutmadı işte, biri ki tane ancak tuttu o kadar.hem niye uydurayım tutmasın diye ki:blink: ayrıca ne diye bu kadar sahipleniyosun birinde tutmaya da bilir,bilimsel bir araştırma mı:rofl: Bilimsel olmazmı yaw.Şimdiye kadar bir çok kişiye uyguladım bu testi ama bir elin parmaklarını geçmeyecek şekildeydi tutmayanlar.Böyle arasıra çıkıyo istisnalar Bazı arkadaşların kalp yaralarına dokundu için pozitif elleştiri yapmadıklarını düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 tuttu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 7.) 8'in yanina yazdiginiz sarki 3'un yanina yazdiginiz kisiyle bagdasiyor. kesinlikle evet.. böle testlere inanmam ama bu..doğru ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonsuzluk Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 gerçektende tuttu yhaaa. hele 7 ile ilgili olanlar.. hepsi tuttu sayılır bi tanesi tutmadı sadece.... eLL3rine sağlık güzel olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 tuttu yaa üf gerçekleri sindirmekte biraz zorlanıcam sanırım paylaşım için teşkkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
noon Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 üzgünüm ama bendede tutmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 çoğu tuttu paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 koptumtumtum:D tuttu hepsi:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 ama dikkat ettim 1in anlamı yazılmamış bi eksik var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 yemin ediyorumki tuttu ve hala inanamıyorum şaka gibi ya ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2010 1=> 5,7...(Bunları anlamadım) 2=>3,6...(Bunları anlamadım) 3=>Bella Swan(Twilight karakteri) ..... evet onu seviyorum 4=>Neslihan (Annem oluyor kendisi)..... hayatımdaki en önem verdiğim insan 5=>Önder (En iyi anlaştığım arkdasım)...Evet en iyi arkdasım beni iyi tanır 6=>Murat (Canım Kuzenim).......Kuzenim uğurumdur benim 7=>Alice (Twilight karakteri)... evet çünkü o bir vampir 8=>Sing a Song (Twilight şarkısı)... evet çok slow bir şarkı bağdaşıyor 9=>Decode (Twilight şarkısı)...evet buda çok güzel aliceyi temsil ediyor xD 10=>Parçalandım (sevdiğim bir Candan Erçetin şarkısı)... evet çok doğru 11=>Meğer (Sevdiğim bir Candan Erçetin şarkısı)...bu kadarda olmaz xD Gerçekten muhteşem bi testti okulda arkdaşlarada yapıcam bu testi çıktıyı aldım bile şaşıracaklarına eminim. Güzel paylaşım emeğine sağlık karman hayırlı olsun Of of off... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2010 Of of off... o yoruma hemde ne of. bu şey muhtemelen ortaokul zamanlarımda mailime gelmişti, fazla alakasız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.