Ametist Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2007 madem korkuyorsun,neden hala zorluyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 hahaha acayip komik yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 süper yaa bu kadın milleti böle ufak bişeyden neden korkar anlamış değilim.. biri bana açıklasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 süper yaa bu kadın milleti böle ufak bişeyden neden korkar anlamış değilim.. biri bana açıklasın bence yetiştirilmeyle alakalı,erkekler fare görüp sandalyeye çıkan kadının çığlığına yetişir ve duruma hemen müdahale ederler psikolojisiyle yetişiyoruz ve eğer hamam böceğine de küçüklüğümüzde "aa bak ne şirin al eline" diye söylenmiş olsaydı ondan şimdi iğrenip,korkçağımı düşünmüyorum nasıl ki uğur böceklerini seviyoruz..di mi ama? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 yalnız kadın inatla bu duruma nie katlanıo acaba? fear factor gibi bi yarışmanın finale kalma elemelerimiydi acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.