nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2009 http://www.metal-archives.com/images/5/2/8/528_photo.gif Nokturnal Mortum 31 Aralık 1991 yılında Ukrayna’da kuruldu…O zamanlar adı ‘Suppuration’du ve Death Metal yapıyorlardı…92 yılında Ecclesiastical Blasphemy adlı bi demo çıkardılar…93 sonbaharında grubun ismi Crystaline Darkness oldu ve tarz değişikliği yaparak Black Metal’e geçtiler ve lirikleri Paganizm konulu hale geldi…Böylece Nokturnal Mortum’unda temelleri atılmaya başlanmıştır…93’de ‘Mi Agama Khaz Mifisto’ adlı bi demo çıkardılar…95 yılına gelindiğinde ‘Twilightfall’ adlı demo çıkardılar ve grubun ismi artık Nokturnal Mortum oldu…97 yılında Ukraynalı Black Metal grubu Lucifugum ile ‘Path of the Wolf/Return of the Vampire Lord’ adı altında bir split yayınladır… http://www.gebeleizis.org/nm/nm9.JPG Albümler: Twilightfall-Demo,1995 Black Clouds Over Slavonic Lands-Demo,1995 Lunar Poetry-Demo,1996 Path of the Wolf/Return of the Vampire Lord-Split,1997 Goat Horns-1997 Return Of The Vampire Lord-EP,1997 Marble Moon-EP,1997 To the Gates of Blasphemous Fire-1998 NeChrist-1999 The Taste Of Victory-EP,2004 Eleven Years Among The Sheep-Best of/Compilation, 2004 Weltanschauung-2005 Elemanlar Knjaz Varggoth - vokal / gitar Munruthel - davul Sataroth - klavye Saturious - klavye Xaarquath - bass gitar -------------------- Nokturnal Mortum Lunar Poetry bunu youtube dan bulup dinleyin dinlememiş olanlar .. seveceginizi umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Hmm bir parçaları vardı goat horns olmalı ismi umarım yanlış yazmamışımdır cidden parçaya girişleri çok hoşuma gidiyor dinlemeyeli baya oldu ama. Bak şimdi yine dinlemek istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Ukrayna denince aklıma gelen ilk gruptur. Sever miyim, eh işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.