nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2009 kill bill vol. 1 de black mamba(uma thurman) ile o-ren ishii(lucy liu)'nin son kapışması sırasında bizi coşturan bir klasik vardır haniişte o çook eski bir sarkı belkide en cok cover'lanan sarkılardan biri. baby, do you understand me now? sometimes i feel a little mad but, don't you know that no one alive can always be an angel when things go wrong i seem to be bad i'm just a soul whose intentions are good oh lord, please don't let me be misunderstood if i seem edgy i want you to know that i never meant to take it out on you life has its problems and i got my share and that's one thing i never meant to do 'cause i love you baby, don't you know i'm just human and i've got thoughts like any other one and sometimes i find myself, oh lord, regretting some foolish thing, some foolish thing i've done but i'm just a soul whose intentions are good oh lord, please don't let me be misunderstood oh lord, don't let me be misunderstood please don't let me be misunderstood baby, do you understand me now? sometimes i feel a little mad but, don't you know that no one alive can always be an angel when things go wrong i seem to be bad 'cause i'm just a soul whose intentions are good oh lord, please don't let me be misunderstood baby, sometimes i'm so carefree with a joy that's hard to hide and sometimes it seems that, all i have to do is worry and then you're bound to see my other side 'cause i'm just a soul whose intentions are good oh lord, please don't let me be misunderstood if i seem edgy i want you to know that i never meant to take it out on you life has its problems and i got my share and that's one thing i never meant to do 'cause i love you oh, baby, don't you know i'm human i have thoughts like any other one and sometimes i find myself, oh lord, regretting some foolish thing, some foolish thing i've done 'cause i'm just a soul whose intentions are good oh lord, please don't let me be misunderstood bebek, beni simdi anliyor musun? kendimi bir parca cilgin hissederim fakat bilmiyor musun ki, hic bir canli her zaman bir melek olamaz bazi seyler yanlis gittiginde kotu gorunurum ben sadece maksadi iyi olanin ruhuyum oh aman tanrım, beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme eger sinirli gorunursem seni bilmek, tanimak isterim sana tahammul edemedigim anlamina gelmez bu hayatin kendi problemleri var ve ben kendi payima sahibim ve asla yaparim demedigim bir sey bu cunku seni seviyorum bebek, bilmiyor musun ki ben sadece bir insanım ve benim de digerleri gibi fikirlerim var ve bazen kendimi bulurum, oh aman tanrim, pismanim bazi aptal seylerden , yaptigim bazi aptal seylerden dolayi ben sadece maksadi iyi olanın ruhuyum oh aman tanrim, beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme oh aman tanrim, beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme lutfen beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme bebek, beni simdi anliyor musun? kendimi bir parca cilgin hissederim fakat bilmiyor musun ki, hic bir canli her zaman bir melek olamaz bazi seyler yanlis gittiginde kotu gorunurum cunku ben sadece maksadi iyi olanın ruhuyum oh aman tanrim, beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme bebek, bazen o kadar sorumsuzum ki gizlemesi cok zor olan bir neseyle bazen butun yaptiklarim endiseli gorunur ve sen o zaman benim diger yanimi gormenin sinirina gelirsin cunku ben sadece maksadi iyi olanın ruhuyum oh aman tanrim, beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme eger sinirli gorunursem seni bilmek, tanimak isterim sana tahammul edemedigim anlamina gelmez bu hayatın kendi problemleri var ve ben kendi payima sahibim ve asla yaparim demediiim bir sey bu cunku seni seviyorum bebek, bilmiyor musun ki ben sadece bir insanım ve benim de digerleri gibi fikirlerim var ve bazen kendimi bulurum, oh aman tanrim, pismanim bazi aptal seylerden , yaptigim bazi aptal seylerden dolayi cunku ben sadece maksadi iyi olanın ruhuyum oh aman tanrim, beni yanlis anlasilmis durumuna dusurme ama gelin siz özüne sadık kalın ve taa 1965 yılından ilk halinden animals'dan dinleyin.. buradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Animals'ın House of the Rising Sun albümünden bir diğer güzel parça. Aslında tüm albüm birbirinden güzel parçalar içeriyor. 60 ların soundu grubun müzikalitesi ve Eric Burdonun melankolik sesiyle birleşince albümün onca yıldan sonra neden unutulmayıp hala zevkle dinledildiği anlaşılıyor. Parçanın orijini kime ait, hiç kontrol edip bakmadım ama seninde dediğin gibi en çok coverlanan ve halen de coverlanmakta olan unutulmaz klasiklerden biri. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 There is a house in New Orleans New Orleans'ta bir ev vardır They call the Rising Sun "Doğan Güneş" dedikleri And it's been the ruin of many poor boy Ve o birçok zavallı çocuğun yıkımı olmuştur Dear God I know I was one Ulu tanrım biliyorum biri de benim My mother was a tailor Annem bir terziydi She sewed my new bluejeans Benim yeni kotumu dikti And my father was a gamblin' man Ve babam bir kumarbazdı Down in New Orleans New Orleans'ta Now the only thing a gambler needs Bir kumarbazın tek ihtiyaç duyduğu Is a suitcase and a trunk Bir el çantası bir de kamyonettir And the only time he's satisfied Ve tatmin olduğu tek an Is when he's on drunk Sarhoş olduğu andır Oh mother tell your children Oh anneler evlatlarınıza söyleyin Not to do what I have done Benim yaptığımı yapmamalarını Don't spend your lives in sin and misery Hayatınızı günah ve sefalet içinde harcamayın In the House of the Rising Sun "Doğan Güneş" Evinde I got one foot on the platform Bir ayağım perona basıyor And the other on the train Diğeriyse trene And I'm goin' back to New Orleans Ve New Orleans'a geri dönüyorum To wear that ball and chain O pranga ve zinciri yeniden takmak için There is a house in New Orleans New Orleans'ta bir ev vardır They call the Rising Sun "Doğan Güneş" dedikleri And it's been the ruin of many poor boy Ve o birçok zavallı çocuğun yıkımı olmuştur Dear God I know I was one Ulu tanrım biliyorum biri de benim http://video.google.com/videoplay?docid=-1586116527442725765&ei=9-oHStrRGcvT-QbT1sjkDQ&q=Animals+House+of+the+Rising+Sun MUSE yorumu yıllar sonraki eric burdon live 2008 Frijid Pink - House of the Rising Sun Bob Dylan - House Of The Rising Sun Joan Baez - House of The Rising Sun, 1960 Pink Floyd - House of the Rising Sun The Beatles - House Of The Rising Sun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Animals'ın House of the Rising Sun albümünden bir diğer güzel parça. Aslında tüm albüm birbirinden güzel parçalar içeriyor. 60 ların soundu grubun müzikalitesi ve Eric Burdonun melankolik sesiyle birleşince albümün onca yıldan sonra neden unutulmayıp hala zevkle dinledildiği anlaşılıyor. Parçanın orijini kime ait, hiç kontrol edip bakmadım ama seninde dediğin gibi en çok coverlanan ve halen de coverlanmakta olan unutulmaz klasiklerden biri. al bakalım dostum http://www.gnoxis.com/forum/animals-house-of-the-rising-sun-31240.html#post394760 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Güzel paylaşım ellerine sağlık. Ne yazıkki yine iş yerindeyim ve dinleyemiyorum lanet olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Güzel paylaşım ellerine sağlık. Ne yazıkki yine iş yerindeyim ve dinleyemiyorum lanet olsun eve gidince dinlersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Bir de Jimi Hendrix yorumu vardı galiba anonim bir parça... Müzikle uğraşanlar için bir de parçanın akor nota ve Tablarını verelim: http://www.guitarchordsmagic.com/images/guitar-song-chords/the-house-of-the-rising-sun.gif Here's the sheet music with guitar tabs: http://www.guitarchordsmagic.com/images/guitar-song-chords/house-of-the-rising-sun.gif Here's the easy version, I simplified the finger picking to make it more playable for beginning guitarists: http://www.guitarchordsmagic.com/images/guitar-song-chords/house-of-the-rising-sun-2.gif The guitar chords and lyrics for House of the Rising Sun: Am C D F There is a house in New Orleans Am C E They call the Rising Sun Am C D F And it's been the ruin of many a poor boy Am E Am C D F Am E Am E And God I know I'm one Am C D F My mother was a tailor Am C E She sewed my new blue jeans Am C D F My father was a gamblin' man Am E Am C D F Am E Am E Down in New Orleans Am C D F Now the only thing a gambler needs Am C E Is a suitcase and trunk Am C D F And the only time he's satisfied Am E Am C D F Am E Am E Is when he's on a drunk *** Organ Solo *** Am C D F Oh mother tell your children Am C E Not to do what I have done Am C D F Spend your lives in sin and misery Am E Am C D F Am E Am E In the House of the Rising Sun Am C D F Well, I got one foot on the platform Am C E The other foot on the train Am C D F I'm goin' back to New Orleans Am E Am C D F Am E Am E To wear that ball and chain Am C D F Well, there is a house in New Orleans Am C E They call the Rising Sun Am C D F And it's been the ruin of many a poor boy Am E Am C D F Am E Am F Am F... And God I know I'm one Not: Animals versiyonudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 paylasıma yapmıs oldugun katkadan dolayı tesekkür ederim .. J.hendrix yorumunu hiç dinlemedim bulabilirmiyiz acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Buyrun; Jimi Hendrix yorumu (Enstrumantal) http://www.yasaktube.org/youtube-izle.php?tag=jimi+hendrix+house+of+the+risin+sun&type=tag&video_id=T4N-liPSLAQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 babamız calmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Babaların babası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.