theangelofdeath Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2009 Ağlamak mıydı? bizi insan yapan duygu sahibi gösteren… içindeki sevgiyi, acıyı, mutluluğu kusmaktı ağlamak… göstermelik değil içten ağlayan kaç kişi kaldık… her ağlayanı dertli her yüzüne güleni arkadaş mı sandın kaç kez ayaküstü değil gerçekten severken yanıldın kaç kez ağlamamak için güzel anılarla dolu limanlara sığındın nedir bağlayan beni nedir ağlatan…sözler mi? yaşanamamış anlar mı? Adı söylemeye yürek isteyen ayrılık mı? kalıcı mutluluk yoktur yeryüzünde …Tanrı’nın insanlığa en büyük hizmeti… düşük doz morfindir mutluluk, çabuk geçer etkisi… aldanırsın, unutursun , hoş gelir her şey…uyanırsın… kaybettiklerin tokat gibi çarpar yüzüne sevinçlerden hüzün çıkınca acı kalır geriye sadece acı hüzünlerden bozma rastgele serpilmiş mutluluktu hayat bu verimsiz mutluluk tarlasında umut biçmekti aşk ne ektikte ne biçiyoruz … yalnızlıktan aşk çıkınca gözyaşı kalır geriye sadece saf temiz gözyaşı… ağladıkça ağlayası gelir insanın bir yere gitmez gözyaşı kalpten göze gözden aşka hasret yüreklere düşer damla damla aşkı besleyen tek şey soyut aşkın en somut mührüdür… kısa ve aceleci yolculuğunda seyredalar hüzünlü yüzün karmaşık coğrafyasını belki inanmıyacaksın ama gözyaşı bile ağlar o hüzünlü yüzü gördüğünde her şeyi anlatır bir damla gözyaşı tek damlası binlerce söze bedeldir… yalan dünyanın tek gerçeği… dudakların kelepçesi… sebebi budur susmamın her gözyaşında seni aramamın hepsinde senden bir parça bulmamın belki de ondan gerekli gereksiz ağlamam… erkekliğe yedirememekten değil seni zamansız bir anda bulmaktan derdimi anlatamadan kaybetmekten korkarım… işte bu yüzden ben aşk için yani senin için ağlamaktan korkarım… 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 …Tanrı’nın insanlığa en büyük hizmeti… düşük doz morfindir mutluluk, çabuk geçer etkisi…, Sevdim bu kısmını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 tesekkürler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.