selina Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2009 Daha baharındaydın bu acele niye Neden çabuk gittin böyle ecele Beni sensiz bıraktın şimdilerde Mekanın cennet olsun minik kızım. Melekler kadar güzeldi yüzün Sen gidince sardı beni hüzün Bekle Beni Geleceğim birgün Bu gidiş sana Yakışmadı minik kızım.. Düğümlendi Boğazımda cümleler Sensizlik Ölümden Beter Hayat bir Yalanmış Meğer Özledim seni minik kızım.. Ayıramazdı bizi hani hiç kimse Sözünü tutmadın bak işte yine Yırt üzerindeki kefeni beni terk etme Koşarak Geleceğim Yanına Minik kızım.. Sensiz gözlerim hep nemli Sen gittin ya Yüreğim kederli Söndümü ışıkların, yokmusun şimdi? Ölüm Sana Yakısmadı, minik kızım.. ________________________Selina.. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 İnanamıyorum süper gerçekten. Tüylerim diken diken oldu. Çok etkileyici. Hüzünlendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 İnanamıyorum süper gerçekten. Tüylerim diken diken oldu. Çok etkileyici. Hüzünlendim bi kaç gün önce ölen kız arkadaşım için yazmıştımm:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Başın sağolsun Hayat bu hakedeni de alıyor hak etmeyenide Çok güzel yazmışsın gerçekten çok etkilendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Başın sağolsun Hayat bu hakedeni de alıyor hak etmeyenide Çok güzel yazmışsın gerçekten çok etkilendim saol.. eved öyle genç yaslı farketmıyo 19 unda gencecık bı kız bıle ölebılıyo.. tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Başın sağolsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Ölüm kimseye yakışmıyor ama yeni doğana merhaba demek lazım ölenle ölünmüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Ölüm kimseye yakışmıyor ama yeni doğana merhaba demek lazım ölenle ölünmüyor. ewet haklısın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Düğümlendi Boğazımda cümleler Sensizlik Ölümden Beter Hayat bir Yalanmış Meğer Özledim seni minik kızım.. başın sagolsun çok güzel yazmışsın...=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 çok güzel yazmışsın gerçekten acı bu kadar net ifade edilebilir ancak. başın sağolsun . . . eline yüreğine sağlık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Gerçekten hep sorgulamışımdır; ölenlermi şanslı yaşamak zorunda olanlarmı? bence sen onu yüreğinde hissettiğin sürece o hep yanında olacaktır. Arkadaşın şanslı biri, bende öldüğümde gerçekten beni yüreğinde hissedebilen biri tarafından hatırlanabilmeyi isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 duygularıma duygu kattı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 başın saolsun bence sevinmelisin sana boyle duygular hissettirebilen 1 kızla birlikteymissin coqu insan bu duyguları yasayamadan dunyadan gecip gidiyor...siirin cok quzelmis. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Ölüm sana yakışmadı Mevsim Sonbahardı bir eylül akşamıydı Saat on otuzda sokakta sessizlik vardı, hatırla Gece karanlıkla aydınlanmaktaydı Ve Ölüm sana sana ölüm yakışmadı Ağaçlar yastaydı Ay utanç içinde solmaktaydı Gece keyfini yitirmiş belli karanlığa bir sitem vardı Bende bir yangın alevi kalbimi sardı,umutlar usuldan yol aldı Ve ölüm sana sana ölüm yakışmadı ... Versac Uzgun Buradan biraz alıntı yapılmış, bana kalırsa duygularımızı en rahat şekilde ifade ettiğimiz yazılarımızda kendi cümlelerimizi kullanmalıyız. Aksi takdirde yazdıklarımız bizim değil, onların duyguları olur. Herneyse, şiirin genel olarak çok güzel olmuş. Yaşadığın acıları çok güzel bir dille anlatmışsın. Devamını bekliyoruz ve çok üzüldüm başın sağolsun. Eminim arkadaşın oralardan biryerlerden seni görüyor ve seninle gurur duyuyordur Sevgiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Oldukca etkileyici ve bir o kadarda güzel bir şiir Üzüldüm sizin adınıza...Başınız sagolsun mekan-ı cennet olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Ölüm sana yakışmadı Mevsim Sonbahardı bir eylül akşamıydı Saat on otuzda sokakta sessizlik vardı, hatırla Gece karanlıkla aydınlanmaktaydı Ve Ölüm sana sana ölüm yakışmadı Ağaçlar yastaydı Ay utanç içinde solmaktaydı Gece keyfini yitirmiş belli karanlığa bir sitem vardı Bende bir yangın alevi kalbimi sardı,umutlar usuldan yol aldı Ve ölüm sana sana ölüm yakışmadı ... Versac Uzgun Buradan biraz alıntı yapılmış, bana kalırsa duygularımızı en rahat şekilde ifade ettiğimiz yazılarımızda kendi cümlelerimizi kullanmalıyız. Aksi takdirde yazdıklarımız bizim değil, onların duyguları olur. Herneyse, şiirin genel olarak çok güzel olmuş. Yaşadığın acıları çok güzel bir dille anlatmışsın. Devamını bekliyoruz ve çok üzüldüm başın sağolsun. Eminim arkadaşın oralardan biryerlerden seni görüyor ve seninle gurur duyuyordur Sevgiler. Bu şiir arasında ne gibi bi benzerlik gördün anlamadım:s ve zaten butun cumleler bana ait ölüm sana yakışmadı cumlesınıde kendım dusunerek yazdım bı benzer kelıme bu zaten ve bır suru şiir var zaten bu konuyla ılgılı gusel dusuncelerin içinde saolll umarım görüyodur onu nekdr cok özledıgımı sevdıgımı baska ne söylenebılırki zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 şiirini okudum gayet duygu yüklü.. ama ölüm pek kimsenin umursadığı birşey değil bunca dirilmek isteyen varken. paylaşmasan içte saklı kalsaydı daha orjinal olurdu ama yeterince özgürlük varken kimin umrumda... yaz yazabildiğin kadar!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 basın saolsun cok kotu oldum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Bu şiir arasında ne gibi bi benzerlik gördün anlamadım:s ve zaten butun cumleler bana ait ölüm sana yakışmadı cumlesınıde kendım dusunerek yazdım bı benzer kelıme bu zaten ve bır suru şiir var zaten bu konuyla ılgılı gusel dusuncelerin içinde saolll umarım görüyodur onu nekdr cok özledıgımı sevdıgımı baska ne söylenebılırki zaten.. Evet sadece " Ölüm sana yakışmadı " cümlesinden bahsettim ama yazan diğer kişiye saygısızlık olmaması için devamını da yazdım. Kendi aklından geçen bir cümleyse tabiki diyebileceğim birşey yok. Zaten insan o üzgünlükle neyi düşündüğünün de farkında değildir diye düşünüyorum. Ayrıca tekrar belirtiyorum çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Ölüm bir tişört mü ki yakışıp yakışmayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Evet sadece " Ölüm sana yakışmadı " cümlesinden bahsettim ama yazan diğer kişiye saygısızlık olmaması için devamını da yazdım. Kendi aklından geçen bir cümleyse tabiki diyebileceğim birşey yok. Zaten insan o üzgünlükle neyi düşündüğünün de farkında değildir diye düşünüyorum. Ayrıca tekrar belirtiyorum çok güzel teşşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 bu şiiri başı kesilip çöp konteynırına atılan münevver karabulut için babası yazmıştı diye hatrlıyorum ama yanılmış olablrmiyim acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 bu şiiri başı kesilip çöp konteynırına atılan münevver karabulut için babası yazmıştı diye hatrlıyorum ama yanılmış olablrmiyim acaba ? hayir bu şiir bana ait Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 bu şiirr kafası kesilip çöp konteynırına atılan münevver karabuluta babasının yazdığı şiir değil mi ? yanlış mı hatrlıorm bn yoksa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 arkadaşlar şiir gerçekten kusursuz böyle bir şiir gündemde olan birine ya da bir şaire ait olsaydı google da kesin çıkardı ben şiiri paylaşan arkadaşın yazdığına inanıyorum paylaştığı için ayrıca teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.