DEB. Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2009 Adın Harflerimde Saklı Çok sevdin. Biliyorum.. Ama sevdiğin kadar sevilmedin. Bunu da biliyorum.. Hatta verdiğin onca emeğin boşa gidişini, Gözlerinin önünde eriyip bitişini gördüğünü bile biliyorum.. Şaşırdığını da biliyorum.. Çoğu zaman Tanrı'nın varlığını sorgularkenki bağırış çağırışlarını, Sonra da O'ndan şüphe ettiğin için kendinden utandığını da biliyorum.. Aslında kendini sevdiğini ama Aynanın karşısına geçince gördüğün yansımanın, Seni kendinden soğuttuğunu da biliyorum.. Kendine kimseye acımadığın kadar acıdığını, Sadece dimdik ayakta durduğunu ispatlamak için, Göğsünü gere gere burnu büyük taklidi yaptığını da biliyorum.. "Kimseye ihtiyacım yok" derken, İçten içe yardım çığlıkları attığını da biliyorum.. Hayatın boyunca sadece O'nu beklediğini ve O geldiğinde "Neden geldin?" diye sorduğunu da biliyorum.. Gülmek adı verilen ağız açma saçmalığını Aslında hiç içinden gelerek yapmadığını da biliyorum.. Ait olmak istediğin kişi yerine, Onu unutmak için başkalarıyla "Evcilik" oynadığını da biliyorum.. Anılardan ne kadar nefret ettiğini, Resimleri her görüşünde yırtmak istediğini de biliyorum.. Başkalarıyla düşüp kalkarken, Ne kadar namuslu olduğunu da biliyorum.. Sürekli kendi içinde çıkardığın savaşlarda, Kendine yenik düştüğünü de biliyorum.. Aslında bir şarkının bile seni ağlatmaya yettiğini, Gözyaşlarını hep giysilerine sildiğini de biliyorum.. Hatta, Birine ana avrat dümdüz giderken, Onda kendinden bişeyler bulduğunu, Ama onun kadar cesaretin olmayıp, Çevrendekilerin istediği gibi biri olduğun için O küfürleri kendine ettiğini bile biliyorum.. Hepinizin burda kendinden bişeyler bulduğunu biliyorum. Demek ki hepinizi tanıyorum, biliyorum. Peki ya siz? Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Küçük. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whopper18 Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 :(güzel cok güzel 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Evet biliyorum KucuK_PsisiK sin. bildimmi? Benim kim olduğumu biliyor musunuz? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Bazen hepimizi kendimizden bile iyi tanıyorsun. İyi ki varsın güzel yürekli minik. Ağlattın beni gece gece. Kalbine sağlık. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 abi nie bunları vurdn sen şimdi..ne gerek vardı yani..kınadım ya seni..valla 9. köyden kovasım geldi seni... şka bi yna ii yzmşsın 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 bitanesin...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 harikasın ve mükemmel bi yeteneksin . . . . :clapping: eline sağlık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 mükemmelsin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silwer Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 eline yüreğine sağlık, cok ama cok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Canımsın:) Ne güzelde tanımlamışsın maskelenmiş ruhları... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Hepinize çooook teşekkür ederim. Beğenmeniz beni çok mutlu etti Sağolun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pLanet Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 gayet sürükleyici bir anlatım. çok hoşuma gitti. başarılarının devamını dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Gerçekten çok güzel. Zaten hepimiz maskeli birer tiyatro oyuncusu değil miyiz hayat tiyatrosunda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 sanırım tokat niteliğinde bi şiir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Ellerine sağlık mükemmel gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Çok teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 ya süpersin her bir satırda ayrı bi zamanımı buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YeSHoOo Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Kücügüm benimm.. Mükemmel olmus bitanemm.. gel sarılayım sana kocamaann Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Çok teşekkür ederim hepinize Sarııll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YeSHoOo Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 ee gel o zamn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.