nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 Oh, my love, my darling Oh, aşkım, sevgilim Ive hungered for your touch Dokunuşuna susadım Alone, lonely time Yalnız, kimsesiz zaman And time goes by so slowly Ve zaman o kadar yavaş ilerler ki And time can do so much Ve zaman çok şeye kadirdir Are you still mine Hala benim misin? I need your love Sevgine ihtiyacım var God speed your love to me Aşkının yolu açık olsun, bana doğru Lonely rivers flow to the sea to the sea Kimsesiz nehirler akar, denize doğru, denize doğru To the open arms of the sea Denizin açık kollarına doğru Lonely river sigh, wait for me, wait for me Kimsesiz nehir iç çeker, bekle beni, bekle beni Ill be coming home, wait for me Eve dönüyor olacağım, bekle beni Oh, my love, my darling Oh, aşkım, sevgilim Ive hungered, hungered for your touch Susadım, susadım dokunuşuna Oh, my, lonely time Oh, benim, yalnız zamanım And time goes by so slowly Ve zaman o kadar yavaş ilerler ki And time can do so much Ve zaman çok şeye kadirdir Are you still mine Hala benim misin? I need your love Aşkına ihtiyacım var God speed your love to me Aşkının yolu açık olsun, bana doğru elvis presley den U2 ya kadar kimler seslendirmediki bir cogumuz o unutulmaz filmle tanıstık GHOST biliyosunuz işte .. ama herzaman orjinalini dinlemekde fayda var http://video.google.com/videoplay?docid=3455227494296827380&ei=pYcKSozkFJmh-AbevMyaCA&q=unchained+melody Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 ama bu adam gibi söyleyende bulunamaz tam bir klasik iyi ki denk gelmişim bu parçanın bende çocukluğuma götüren çok çok büyük anıları var çokta severim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 ama bu adam gibi söyleyende bulunamaz tam bir klasik iyi ki denk gelmişim bu parçanın bende çocukluğuma götüren çok çok büyük anıları var çokta severim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.