tataryoldas Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 Hayalimden ötede bir yere gittim düşümde Yakalamak isteyen bir kötülük var peşimde Kaçtım ardıma bakmadan onun sesini duyunca Darbesini yiyince serildim boylu boyunca Kahkahalar atarak güldü tam baş ucumda Yenilmiş, pes etmiştim en basit bir hücumda Hücresine hapsoldum gözyaşından örülü Bir şeyler verdi elime iç içine dürülü Hayatın sırrı bunda görürsen oku dedi Burada ışık yok dedim, omzunu silkti gitti Kaldım tek başıma uzun süre ağladım Biri gelirmi diye umuda bel bağladım Tam umudu kesmiştim ki bir NUR indi göklerden Gördüm seni çok üzüldüm öyle mahzun beklerken İstediğimden de fazla bir ışık görmüştüm Dedim sen gelmeseydin ben çoktan ölmüştüm Yanımda kalıp da ışık olursan bana Yüksek sesle okurum hayatın sırrını sana Hayatın anlamına senin ömrün yetmez Okumaya başlasan 5000 yıl geçse bitmez Sen yanımda oldukça ereriz biz bu sırra Ama istemiyorsan gidebilirsin durma Tamam ey insanoğlu yardım etmek isterim 5000 değil 100 bin yıl geçse yine beklerim Başladılar hayatın sırlarını çözmeye Çözdükçe diyar diyar, boyut boyut gezmeye Tanrı dur dedi siz çözdünüz işin sırrını Hakettiniz katımdan kutlu bir armağanı Aldı altın yayını dünyaya doğru gerdi NUR ile insana ölümsüzlüğü verdi Sevinçten sarıldılar hemen birbirlerine Fakat Tanrı uyardı şart koydu önlerine Eğer ayrılırsanız yok olur bu hediye Dediler artık ayrılmayız bizi öldürsen bile İnş. beğenirsiniz şiirimi pureprision da beğenir inş. daha bugün yazdım taze taze:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 güzel olmuş beğenir umarım yazdığın kişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Bende beğendim umarım o kişi de beğenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 bu bunu baana mı yazdın yoldaş! :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 ya dün dedin ya yaz bir şiir diye bende yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 karşılıklıymış sevindim sizin adınıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın lütfen istek üzerine yazılmış bir şiirdir sadece bir şiirdir o kadar. başka hiçbirşey yok bazı arkadaşlardan başka türlü özel mesajlar ve sorular aldım yanlış anlaşılmaya meydan vermek istemiyorum eğer verdiysemde özür diliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Bende sana yazıcam be yoldaşım . Bir kaç haftaya yazarım artık .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 hoş olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 tatar profilindeki resmi görmek istediğin şey olarak mı yorumlıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Iıı Recep Tayip Erdoğan'ın yeni bir rejim oluşturma çabası içerisinde olduğunu gösteren bir avatar yani görmek istediği bu değil onun yapığı bu demek istemiş sanırım yani biraz tanıyorsam öyle demek istemiştir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Ah monkeycim özlemiştim yorumları ... Giyabinda asıl olan che nin kıyafetler üzerindeki devrimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 sonuçta rte kendi devriminin neferidir ve kapitalist amcalarımızın icadı anarşist converse che tişörtü gibi kıvamı tutmayan tatlardan hoşlanması normaldir. Görünen köy klavuz istemez. Ayakların başları yönettiği yerde kıyamet kopar diyerek 1 mayısta taksime izin vermeyen rte ye her gün biraz yürüyerek ulaştığım ve arkadaşlarıma uğradığım kasımpaşadaki ayak olduğu günleri hatırlatmak amaçlıdır bu resim.Oralardan nasıl böyle bir adam çıktı hala şaşırıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.