grim Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 ben burda size kendi tekniğimi vermek istiyorum.çok güzel olmasada kendini geliştirme açısından iyi bir teknik.yani benim işime yarıyo:D bunu yapmadan önce meditasyon yapabilirsiniz.msni açın ve biriyle konuşmaya başlayın.sonra ona bazı sorular sorcağınızı ve sadece evet yada hayır diye cevap vermesini söyleyin.sonra arkanıza yaslanın.derin nefes alıp verin.rahatlamaya çalışın.olumsuz düşüncelerin bedeninizden akmasına izin verin.gözleriniz kapayın ve onu düşünün.yüzünü,saçlarını düşünün.sonra odasına odaklanın.odasında neler olduğunu,nerde oturduğunu tokasını vs bunlara odaklanın ve görmeye çalışın.ama tahmin etmeyin yada sallamayın sadece gördüklerinizi söyleyin.kolay gelsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 En kısa zamanda deneyeceğim paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 güzel bi tekniğe benziyo bnde deniycem teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothic_angel Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 tebrik ederim başlangıç için iyi bi teknik:thumbsup: ben de şunu eklemek isterim ki eğer kendinizi çok iyi geliştirebilirseniz düşünce okumayı da başarabilirsiniz:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theokay Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 tahmin etmeyin yada sallamayın sadece gördüklerinizi söyleyin Bence en önemli kısmı bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Bence en önemli kısmı bu. içinizden ilk gelen şeyi terettüt etmeden söleyin bence:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafcaf Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Ben bi kaç kere böle arkadaşların odasını gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 herkesin en başta denemesi gereken bir yöntem bende denemiştim. aldığım sonuçlar gayet güzeldi ... tek fark ben arkadaşımın odasını daha küçük görmüştüm ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafcaf Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 ben koltukların yerlerine rengine kadar gördüm xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 ben bunu hiç denemedim ama ben de birisi birinden bahsedince huyuna kadar bilebiliyorum yani çay mı içiyo kahve mi onu bile biliyorum. çok hosuma gidiyo bu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafcaf Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 ben bunu hiç denemedim ama ben de birisi birinden bahsedince huyuna kadar bilebiliyorum yani çay mı içiyo kahve mi onu bile biliyorum. çok hosuma gidiyo bu:) bence bu tekniğide dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper_orkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 degısıkmıs ama sole bırsey varkı bır ınsanın gozlerının tam ustune alnının ortasına bakıp odaklandıgım zmanlarda gecmısınde yasadıgı acıları gorebılyıorum acaba neden yanı belkı kucukken bacagı kırılmıs fılan bu tarz seylerı gorenbılyıorum acaba neden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafcaf Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 degısıkmıs ama sole bırsey varkı bır ınsanın gozlerının tam ustune alnının ortasına bakıp odaklandıgım zmanlarda gecmısınde yasadıgı acıları gorebılyıorum acaba neden yanı belkı kucukken bacagı kırılmıs fılan bu tarz seylerı gorenbılyıorum acaba neden İnsanın 3. çakrası orda olduğu için oalbilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kralz Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Çok sağol grim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leneevo Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 İyi aksamlar durugoru konusunda ne biliyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.