Jump to content

Bir Kaç Soru?

Sandro

Önerilen Mesajlar

Öncelikle selamlar herkese. Forumu ben bi süredir ara sıra takip ediyordum, bir kaç soru sormak istediğim için üye olayım dedim.

Başta konuyu nereye açsam bilemedim ama herhalde en uygun burası. Şimdi bi kaç başlığa baktım bu bölümde ben ve büyüyle ilgili bi takım şeyler yazıyodu. Direkt olarak soracağım benim merak ettiğim ise büyünün olup olmadığı var ise bu forumda ilgilenen var mı, ilgilenen varsa nasıl yapıyorlar.. Bi kaç bilgi ve alıntı dışında bu bölümde pek bir şey bulamadığımdan soruyorum. Bildiğimiz büyü mü bu bahsettiğiniz(hani filmlerlde, oyunlarda olan) öyleyse yapan var mı nasıldır nedir ne değildir? Görünen türden, somut şekilde büyülerden bahsediyorum ben. Hani gözle görülmese bile etkileri gözle görülen bariz olan şekilden, her ikisi de aslında. Kafamı biraz kurcaladı ve burada sorayım dedim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet var büyüyle ilgilenen de var.ama hepsi alıntı değil.iyi gezmedin herhalde büyülerin tarifleri var nasıl yapıldıkları var.hatta cadı filan var diye şüphenleniyom ben:Dama arkadaşın dediği gibi oyundaki ve filmdeki gibi değil bu işler.uçurumlar var...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamam da mesela ilk sayfada bi kaç başlık var bu başlıklarda yazanlar zaten bildiğimiz işte şu duayı et bunu üfle paspasın altına koy, o kişinin elbisesini al oku üfle yak kaynat vs tarzı şeyler. Ben bu türlerden bahsetmiyorum. Elle tutulur sonucu olan, bir sürü aşaması olanlardan bahsediyorum. Hani majisyenler falan diyor ya.. Majisyen deyince akla gelen bi çok büyüyü etkili şekilde insanlar veya etrafındaki nesneler üzerine büyü yapan büyücüler geliyor. Cadı da aynı şekilde. İlla oyun veya filmlerdeki gibi olması da şart değil. Belli bir dayanağı olan, teknikleri olan şeyler. Büyücü olmak için gerekenler vs vs.. Her neyse bunları kanıtlayabilecek, gözle görülen şekilde etkisini gösterecek insan var mı onu merak ettim burada. Büyü denen şeyin gerçekliği bahsettiğim. Çünkü var deyince bu argüman hiç bir şey ifade etmiyor. Sıfır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...