raskolnikov Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2009 Ama ben sadece uyumak istemiştim. aklımdan başka hiçbir şey geçmemişti, bir düşüncem yoktu! bana alice'i tanıdığını neden söylemedin ki şimdi? neden beni bilmeden götürdün ki aynanın içine? ben sadece uyumak istemiştim sevgili kedim, bunu bana neden yaptın? anlamalıydım ama gülüşünden Cheshire Kedisi olduğunu arkandakinin. şimdi ben eski ben olabilir miyim? gözlerimi kapamadan önce ki beni bulabilir miyim? söyler misin lütfen; şimdi ben, cheshire kedisinin gülüşünü gördükten sonra, rafadan ve kafadanı görmeden geri döner miyim? senden hiçbir şey istememiştim ben uyku dışında sevgili kedim, bunu bana neden yaptın? elimi tutup götürdüğün yolun charlie'nine vine gitttiğini neden söylemedin? neden yedikten sonra söyledin wini wonka çikolatalarını yediğimi? peki şimdi ben; bir daha nerden bulucağım o çikolataları? o güzelim binaları nerede göreceğim? ama ben sadece uyumak istemiştim sevgili kedim... peter pan'la neden tanıştırdın beni? neden getirdin varolmayan ülkeye? nereden buldun peri tozunu? ben şimdi neden geri döneyim dünya'ya? söyler misin lütfen, nasıl bırakayım? ben sadece uyumak istemiştim sevgili kedim, sen beni düşler ülkesine soktun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 çikolata rüyasından dondurma akıyordu çanak tuttum olsun diye içim geçti bir an doldu da taştı bile ben de geçtim onunla paralel olmayan evrenlerimiz bir karadelikte buluşmuş hissine dalacaktım ki tam fotonlarıma ayrılmışım başka bir oluşumda kendimi bulduğum içimle irkilerek uyandım bir gidip bir gelmeye başladım zaman zaman aldı beni kocaman bir gülüş hala mı uyuyordun hem de uykunda uyuyordun dürteyim dedim rüyalar kaçmadan... belki aynı düzlemde buluşulur bilmem kaç bin yıl sonrası olmuştur bunu değerlendirmek gerek... * gitmedi gidecek daha gitmeden gidecek olması hüzünlendiren biraz buruk biraz mutlu olanından... * hiç verimli ekim olmadı bu tarlaya ekilen belki eserse lodos ruhta mümkün kılar doğumun komasını... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.