nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2009 (düzenlendi) ben kendimi bildim bileli var bu sarkı hatta bizden onceki kusaklarda da vardı... acaba hangi sevgili bu sarkıda bir yaz aksamı gece gec saatlerinde yazlıga yakın disco da dans etmemiştir ki?? yada hangi disco da calınmamıstır?? I feel so unsure Hiç emin değilim As I take your hand and lead you to the dance floor Elini tutup seni dans pistine çıkartırken As the music dies, something in your eyes Müzik biterken, gözlerinde bir şeyler Calls to mind a silver screen Gümüş bir perdeye karşı koymaya çağırıyor And all its sad goodbyes Ve hepsi acı vedalar Nakarat: [ Im never gonna dance again Bir daha asla dans etmeyeceğim Guilty feet have gotten no rhythm Suçlu ayakların ritmi yok Though its easy to pretend Rol yapmak kolay ama I know youre not a fool Senin aptal olmadığını biliyorum I should have known better than to cheat a friend Bir arkadaşı aldatmaktan daha iyisini biliyor olmalıydım And waste the chance that Ive been given Ve bana verilen şansı harcamaktan So Im never gonna dance again Bu yüzden bir daha asla dans etmeyeceğim The way I danced with you Seninle dans ettiğim şekilde ] Time can never mend Zaman asla onaramaz The careless whispers of a good friend İyi bir arkadaşın aldırışsız fısıldayışını To the heart and mind Kalbe ve akla Ignorance is kind Cehalet naziktir Theres no comfort in the truth Doğrulukta huzur yok Pain is all youll find Tek bulacağın acı Nakarat Tonight the music seems so loud Bu gece müziğin sesi çok yüksek gibi I wish that we could lose this crowd Bu kalabalığı yok edebilmemizi dilerdim Maybe its better this way Belki bu şekilde daha iyidir Wed hurt each other with the things wed wanna say Söylemek istediğimiz şeylerle birbirimizi incitebilirdik We could have been so good together Birlikte çok iyi olabilirdik We could have lived this dance forever Sonsuza dek bu dansı yaşayabilirdik But now whos gonna dance with me? Ama şimdi benimle kim dans edecek? Please stay Lütfen kal Nakarat (Now that youre gone) Now that youre gone (Şimdi sen yoksun) Şimdi sen yoksun (Now that youre gone) Was what I did so wrong, so wrong (Şimdi sen yoksun) Yaptığım şey çok mu yanlıştı? çok mu yanlış That you had to leave me alone Beni yalnız bıraktıracak kadar -------------------- Wham! - Careless Whisper (DİNLEMEK İÇİN) Mayıs 17, 2009 nevermore tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Harbiden yaa bende kendimi bildim bileli var bu şarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 george michael söylemiomuydu bunu yaa. neyse bu şarkıyı dinleyerek uyuduğumu bilirim.oysaki sözlerinin benle hiç alakası yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 We could have lived this dance forever Sonsuza dek bu dansı yaşayabilirdik But now whos gonna dance with me? Ama şimdi benimle kim dans edecek? Please stay Lütfen kal Teşekkürler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 george michael söylemiomuydu bunu yaa. neyse bu şarkıyı dinleyerek uyuduğumu bilirim.oysaki sözlerinin benle hiç alakası yok.. george michael solo calısmaya baslamadan once wham isminde bir grubu vardı dostum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 george michael solo calısmaya baslamadan once wham isminde bir grubu vardı dostum.. Hadi yaa rezil oldum desene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 haha evet ya bu şarkı kendimi bildim bileli varxD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2009 Please stay .. ne zordur şunu söylemesi , bu adam da öyle bir söylüyor ki.of:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2009 Dinleyim tekrar hazır gelmişken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2009 gece gece iyi oldu:dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 nostalji baya aşırı bi duygu yoğunluğu oluşur her dinlediğimde,tarzımın çıkıpta dinlediğim ender sevdiğim parçalardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.