west Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2009 Gülmekten yarılacağınız bir klip:D:D http://www.izlesene.com/video/muzik-jim-carrey-saturday-night/235360 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 aahahah biliyorum bunu gerçekten acaip komik bişey yaa. içinde jim carrey olcakta komik olmicak haa imkansız 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 paylaşım için teşekkürler arkadaşım =) Daha önce başka bi sitede izlemiştim ama yinede emeğine sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 harbi ya bu adama bitiyorum ya ama en sonki filminde "yes man" gördüğüm kadarıyla yaşlanmış ya.ama hala komik süper bi adam ya.saol paylaştığın için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 3 yıldır az taklidini yapmıyoruz okulda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Bu adam harika ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Budala dedektif serisi gerek çizgi film gerekse film olarak süperdi ya.. Ventura'cık xP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Üç sene önce izlemiştim,tekrar izlemek güzeldi saol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 Bu aadm benim gibi manyak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 :rofl::rofl::rofl:uzun zamandır bu kadar gülmemiştim çok iyi geldi , hele kısa boylu olan salağan tekiymiş çok güzel paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 :Dherr izlediğimde aynı tadı alıyorumm teşekkrlerr....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.