Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2009 Bir zamanlar teslim ettiğim ruhumu şimdi yeniden karanlığa gönderiyorum Daha çocukken başladı benim hikayem Aldırmamak için,boyun eğmemek için kötü olan her şeye teslim etmiştim Yalnızlığın tanımını yapan gecenin ilerleyen saniyelerinde… Hayat gibi yaşamak gibi soğuk ve karanlık Düşüncelerimi yalnız bıraktım İçimdeydi her şey,paylaşmak yoktu, kaybetmek yoktu Kaderin perileri çizmiş olmalıydı yolumu Her şeyden habersiz sevdim Sonunda gece vardı, soğuk ve karanlık ve yalnız… Değişmek, büyümek Soğuk karanlık bomboş bir gecede düşünerek büyümek.. Büyümek duyarsızlaşmak.. Hançerle kalbini deşercesine öldürmek içindeki çocuğun ruhunu Acı çekişini izlemek sessizce… Uzaklaştım anılardan, geçmişten, kendimden ve her şeyden Ben geceye değil Gece bana ait karanlık bana aitti artık! Sonra sen Sen ışık gibi , karanlık gibi… Beklide karanlıkla gelen nur Gözlerinin derinliğinde kayboldum Üzülmek gibisin yada sevinmek 24 saat sonra kendimi buldum Sen bendin ! Bir zamanlar olduğum olmaktan çekindiğim ben. Gözlerinin derinliğinde kaybolmuşken sözlerinde düşünmeyi hatırladım Şaşırdım! Ben kendimi kim olduğumu unutmuşken sözlerinde kendimi hatırladım Belki sevdin beni belki sevmedin Sevginin bambaşka kimsenin aklına gelmeyen bir boyutunu buldum İster git ister kal İster sev ister alay et Seni seviyorum Sevmek sana baktığımda ruhumun yansımasını görmekmiş Sevmek unuttuğum beni hatırlatmanmış Sevmek gözlerinin derinliğinde kaybolmak Düşünmemi sağlamanmış Şimdi daha güçlüyüm İster sev ister alay et Bunları yaşadığım için seviyorum 24 saatte bir ömür kadar düşündüğüm için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 cok guzeldi:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 sağol ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LaNeTh Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 çook güzel =] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
complex Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 derin... ve güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Sevmek sana baktığımda ruhumun yansımasını görmekmiş çok güzel... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.