Uqur12 Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2009 Hepinize iyi akşamlar siteyi uzun süreden beri takip ediyorum ve bu konular hakkında gerçekten sayenizde çok şeyler öğrendim bu tür konulara çok meraklıyımdır şimdi sizden bana yardım etmenizi rica ediyorum benim sorunum şu daha doğrusu kız arkadaşımın... evde yanlız kalamıyor gözünden karartılar geçtiğini söylüyor ve evde tek kalamıyor msnde konuşurken kamerayı açtırıyor korkusundan dolayı kız arkadaşım daha öncede bundan dolayı psikoloğa gitmiş ama bi çözüm bulunamamış ona çok değer veriyorum lütfen yardım edin bana şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Eğer müslüman'sa nas felak ve ayetel kürsi surelerini okuyabilir.. Ya da tamamen psikolojik birşeydir.. Korkmaması gerekiyor.. Onu da siteye üye yap birebir konuşalım bence daha faydalı olur.. Geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 musallat olmuş olabilir gerçi musallat olsa kendisini net bir biçimde belli ederdi. amacı eğlenmekte olabilir. ama bunlar çok önemli şeyler değiller. eğer karartı görüyorsa büyük ihtimalle cin vardır orda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 sayın arkadasım, biz burada sadece bilgilerimizi aktarabiliriz... evet bir ihtimal paranormal varlıklar olabilir,ama kız arkadsının baska bir sorunuda olabilir.. öncelikle bir doktora gitmenizde fayda var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 psikoloğa gitmiş zaten. içimden bir ses cindir diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 pardon orayı atlamısım... farklı boyutlardaki varlıklardır . olma ihtimali yuksek... korkularını yenmesi lazım arkadasım.. uzun suredir olduguna gore zarar verebilecek birsey degil.. istese coktan verirdi diye dusunuyorum.. ama kızarkadsını tanımadan yardım etmek de zor..buyuk bir yetenegi su yüzüne cıkmıs da olabilir .. bası cok buyuk dertdede olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 aynen dediğiniz gibi karatılar görüyorsa bu cinin belirtisidir.ve bir süredir varsa eğleniyodur.ama onun için bu tehlike arz edebiliri.sonuçta cinler bişey yapmadan yani zarar vermedende insanlara kötülük yapabilir.kız arkadaşının ruh sağlığı bozulabilir.ona tavsiyem nas ve ayetül kürsü yü yatmadan önce hep okusun.belli bi saatten sonra yıkanmasın.aynalara çok bakmasın.elbet geçecektir.benimde başımda vardı ama allaha şükür geçti.ve korkmamaya çalışsın allahın onun yanında olduğunu düşünsün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uqur12 Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 çok teşekkür ederim sağolun verdiğiniz bilgileri arkadaşıma söyleyeceğim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sağolun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.