Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2007 ilk ben katimm çilekeş - yok duman - aman aman duman - seni kendime sakladım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Blink 1 8 2 Adam's Song Blink 182 I miss you Angels&Airwaves The Adventure Angels&Airwaves The War Bloodhound Gang Foxtrot Uniform Charlie Kilo Depeche Mode Enjoy the Silence Keane Everybody's Changing Phantom Planet California James Blunt You're Beautiful James Blunt Goodbye My Lover Hoobastank The Reason GreenDay Wake Me Up When September Ends Citizen Cope Let The Drummer Kick Bic Runga Sway Radiohead Creep Radiohead Idiotique simdilik bu kadar ama eylemlerim devam edicektir :D umarim seversiziniz sarkilari,her sey sizin icin bunlar sewdiklerimden bi kuple aklima geldikce daha koyarim buraya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Crematory-Fallen -------------------- Bunu daha çok sewiyorum ama:) Cradle Of Filth-From Cradle To Enslave Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 back street boys - call -------------------- p.o.d youth of nation Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 hmm iyi dusunmussun bravo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 vega elimde deil sözleri çok güzel şarkının Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Samael - Infra Galaxia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 aslı - tüm şehir ağladı -------------------- demir demirkan - kahpe -------------------- ela gözlüm -------------------- lavinya feridun düzağaç beni unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 john lennon-woman lennon nın bu şarkısına bayılıyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Godsmack - I stand alone -------------------- guns and roses - november rain the godftaher -------------------- the offspring - can't repeat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 lithium;; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Slayer-Raining Blood Kreator-impossible brutality Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetfairy Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Şarkı zaten bir harika,klipte çok güsel olmuş paylaşmak istedim...Mor ve ötesi_Küçük sevgilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 mor ve ötesini göünce aklıma geldi ben çok severim bu şarkıyı yaz yaz yaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Bir sentez NİKAH MASASI THE DOORS YORUMUYLA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 cradle of filth - her ghost in the fog nymphetamine scorched earth erotica -------------------- kıraç - yıldızlarda kayar durmaz yerinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Imagine (Cover) A Perfect Circle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 dark tranquillity Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 kurşun adres sormazki -------------------- ahora quien Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2007 -------------------- ah livvvvvvv....senin üzerine bayan vokal tanımam! -------------------- germybu da senın ıcın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 -------------------- -------------------- o degılde tılo wolf ya:D manyak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 su ikinci videodaki müzige bayildim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.