dogon Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2009 http://th02.deviantart.com/fs27/300W/i/2008/148/d/3/palyancook_by_cevik.jpg http://th00.deviantart.com/fs29/300W/i/2008/144/5/2/women_by_cevik.jpg Arkadaşlar bunlarda nacizane benim bir sürü çizimimden sadece ikisi .. aslında bütün çizimlerim izmirde kaldı dosyamda onları asıl koymak isterdim ancak. Şu anda yanımda değiller .. Ama bir ara hepsini alıp dijital ortama aktarmak dileğindeyim ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
river Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Oldukça beğendim çizimlerini:) Her ne kadar bir sanat eleştirmeni olmasamda bakışlara çok iyi yansıtmışsın karakterlerin ruh hallerini... Başarılar diliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Çok güzeller gerçekten başarılarınızın devamını dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 çok teşekkürler böyle sizin gibi kişiler tarafından beğenildikçe daha iyi çizmek geliyor içimden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Beğendim, ellerine sağlık... O palyaço resmindeki leke acaba çay/kahve bardağı izi mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Evet çok doğru, üzerine kahve koymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 2. akrilikmi suluboyamı? renk anlayışı güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2010 sulu boya evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2010 devamı da gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 devamını bekliyoruz kardeşim.çok iyi çalışmalar ellerine saglık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 çizimlerini çok beğendim harika çiziyosun tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Beğendim, ellerine sağlık... O palyaço resmindeki leke acaba çay/kahve bardağı izi mi? Way arkadaş nerden yakaladın onu yaw... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Way arkadaş nerden yakaladın onu yaw... Aynen ya bende kaçırmıştım orayı Ama tebrikler çok beğendim ben, devamını çok merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.