MALCOLMX Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2007 sinema da vcd ya da dvd de izlediğimiz filmleri burada değerlendirelim:thumbsup: dün aksam izlediğim barda filmiyle baslıyorum.gerçi bu film için açılmış baslıkta paylaşmıştım ancak son izlediğim film bu ve bununla baslamak istiyorum:) dün aksam fılmı ızleme fırsatı buldum fılmın ıkıncı yarısında dayanamayıp çıkan bi kaç kişi oldu ancak onlar sadece şiddet sahnelerıne takıldıkları için sanırım kaldıramadılar..film de ön planda bir kaç piskopatın sadistçe bir eylemı göze çarpsada aslında toplumda kenara itilmiş bastırılmış insanların kendilerini ispatlama ve bir şekilde kendilerini kenara itip dışlayanlardan öç alma olgusu var fılmın temelınde.ayrıca adalet sıstemıne de gondermeler var.neyse daha fazla yazmıyım merak edip izlemek isteyenler ve serdar akar tarzını sevenler varsa mutlaka izlemeli....bu arada serdar akar ın öncekı fılmlerınden ıkı gusel örnek gemıde ve lalelıde bir azize zaten bırbırının devamı olan fılmler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 gitmeyi düşünüyodum barda filmine.deişik bi filmmi yani ilgi çekiyomu şiddet nerdeyse her filmde ana unsur oldu artık sıradan geliyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 valla şiddete takılmadan izlenırse yukarıda da belirttiğim mesajlar alınabılır fılmden:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 tamam ben mesajları aldım en iisi başka filme gidim 2 şubatta güzel filmler girecekti vizyona onlardan birine gidim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 yok yaw bunlar benım aldığım mesajlar belkı sen daha farklı mesajlar alıcaksın ve burada tartışıcaz git sen bence kaçırma güzel film:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 malcom ben hannibal doğuyor a gidecem barda ya gitmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 tamam yaw ne kızıon o zaman hannibal doğuyoruda sen izle onun hakkında konusuruz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 hele bi konusma kızmadım yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 söz konuscam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 yaw sen işaretler filmini izledin mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 evet izledım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 ayrıca barda filmi gerçek bi olaydan esinlenerek çekilmiş...filmde anlatılanlar günümüzde olmuyor değil yani.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 karabasanı izlemek daha dün nasip oldu baya güzel filmmiş oda övüldüğü kadar varmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 evet aslında kendi türü içinde iyi filmdi özellikle babasının karabasan tarafından kaçırılma sahnesi hala aklımda:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Ben buradan herkese Natural Born Killers(Katil Doğanlar) tavsiye ediyorum mükemmel bir film .Bir Oliver Stone yapımı olmakla birlikte diyebileceğim ikinci önemli şey ne kadar mükemmel oldğu ve ancak izlenildiğinde anlaşılan bir yanı var filmin bunu izlerseniz fark edeceksinizdir eminim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 bu filmin soundtrack'i de çok güzeldir.bende tavsiye ediyorum.özellikle hapishane sahneleri görülmeye değer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 soundtrack'ini hiç dinlememiştim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Pan's labyrinth 'i izleyen var mı arkadaşlar ? kaç aydır bekliorum.gösterime girdi ama benim izleme fırsatım yok şimdilik.izleyen varsa bi düşüncelerini söyleyebilir mi? ayrıca filmin soundtrack'i de harika.internetten bulabilirseniz mutlaka dinleyin.ismi :long long time ago Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 "Gece nöbeti" adlı filmide ben tavsiye ediyorum.gerçekten seyretmeye değer.orinal adı "nightwatch".soundtracki hakkında yorum yapamıyorum ama oldukça distorsion var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 arkadaşlar "the mists of avalon" die bi film duyanınız var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 elfistan ben ilk defa senden duydum ama fantastik - dram filmmiş duymamam normal.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 ayrıca barda filmi gerçek bi olaydan esinlenerek çekilmiş...filmde anlatılanlar günümüzde olmuyor değil yani.... şimdi cok merak ettim ya mutlaka izlicem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2007 yardımın için teşekkür ederim dolunay. sevmez misin bu tür filmi?benim en sevdiğim türlerden biri fantastik.bu filmide en kısa zamanda izlemeye çalışıcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Carter ailesi ile başlayan kabus onlarla bitmedi… Rutin görevleri arasında NewMexico sınırındaki bilim adamlarına ekipman taşımak olan bir grup asker kampa vardıklarında herkesin ortadan kaybolduğunu fark ederşer. Atomik araştırmalar yapan ekipten yalnızca yardım isteyen bir sinyal kalmıştır. Takım dağdan gelen sinyali araştırmaya karar verir. Eğer gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri varsa belki de bu ıssız tepeler arasında yalnız calışan bilim adamlarıdır… Carter ailesinin başına gelenlerden bir haber bu ıssız ve lanetli tepelerde araştırmaya girişirler. Ve onları da diğerlerini bekleyen yamyam mutantlar beklemektedir. Bu kez kötülerin gücü çok daha fazla ve soylarını devam ettirebilmek için çok daha akılcı ve saldırganlardır. http://media.movieweb.com/galleries/4323/posters/poster2_large.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 ilk film fena değildi bunuda izlemek lazım saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.