Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2009 Önünüzde 10metre uzunluğunda bir çizgi var , siz bu çizgiyi adım atarak tamamlamanız gerekiyor , kural ise her attığınız adım bir önceki adımın yarısı uzunluğunda atmanız gerekiyor ,, Kaç adımda bitirirsiniz..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
complex Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 öss'ye 5. kez girdikten sonra bu sorularla ilgilenmeyi bıraktım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Adımımızın uzunluğunu bilmediğimiz için bitmez bu yol bence böyle her adımdan sonra attığımızın yarısı kadar adım atmak... Sonsuz sayıda adım gerekli.... Tabii her bir adımımız 6 metre veya daha fazla değilse:) yoksa belli bir adımdan sonra bitiyor yol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Adamın uzunluğu normal boylarda , mesela 175 desek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 175 cm uzunluğunda ki bir adam yaklaşık olarak 60 - 70 cm adım atar herhalde... Bu durumda ise istenilen şekilde o 10 metrelik yol hiç bitmez :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 heheh doğru ,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Madem bitmiyo ne diye bitirirsiniz diye soruyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Adımlayarak bitiremeyiz Çünkü bu bir paradokstur. ( zenon paradoksları ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 evet şu ok olayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 bitiremezsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.