nymph89 Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2009 http://www.korku.org/files.php?file=şeytaninsag_739009159.jpg Evliliklerin parçalanmak üzere olduğu noktada, Ted ve Janet Conway'e halalarından asırlık bir ev miras kalır. Conway'ler çocuklarını da alarak, ikinci bir şans yakalamış olmanın heyecanıyla Louisiana'nın küçük bir kasabası olan St. Albans'a giderler. Önlerinde yeni bir hayat uzanmaktadır. Ne var ki, uzun zaman terkedilmiş duran Viktorya tarzı büyük malikanenin içinde Conway soyadının karanlık geçmişinin anahtarları yatmaktadır - intiharlar; garip kaybolmalar, voodoo ayinleri ve cinayet söylentileriyle dolu kanlı bir geçmiş. Conway'ler, bir kere ortaya çıktığında yaşayan her ruhu sindirmekle tehdit eden bu sırlardan habersizdirler. Coway ismini taşıyan her nesli, cehennemin derinliklerinden gelen bir hesaplaşma günü beklemektedir. (Arka Kapak) Kitabı yeni elime aldım.Okumaya başlayalı iki gün oldu ve bitirmek üzereyim.Sürükleyici ve güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim.Bitirmek için sabırsızlanıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph89 Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 ehh kitabı sonunda okudum ve dün bitirdim..snlarına doğru nefesimi tuttum.genel olarak çok beğendim ben kitabı.bitirdiğime göre şiddetle tavsiye edebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 ben başladım sarmadı nedense.belki de aralıklarla okudğum içindir çok fazla kişi vardı kim kimdi unuttum:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.