monkeybusiness Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Geçtiğimiz yıl keşfedilen 10 yeni canlı türü açıklandı. Arizona State Üniversitesi, 2008 yılında keşfedilen en yeni 10 canlıyı belirledi. Liste şöyle: 1- Cüce denizatı (Endonezya): Boyu bezelye tanesi kadar. 2- Kendini öldüren bitki (Madagaskar): 100’den az bulunan bitki, çiçek açtıktan sonra ölüp yok oluyor. 3- Kafeinsiz kahve bitkisi (Kamerun) 4- Sprey ekstremofili: Bu bakteri, saç spreyinde bulunuyor. 5- Sopa böceği (Borneo): 56.7 santimlik boyuyla dünyanın en uzun böceği. 6- Barbados telyılanı: En küçük yılan. Boyu 104 mm 7- Hayalet sümüklüböcek (Galler) 8- Kıvrak salyangoz (Malezya) 9- Ablys papazbalığı(Palau) 10- Anne balık (Batı Avustralya): 380 milyon yıllık fosil, yavrularını gövdesinde taşıyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Resimleride olsa süper olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Resimleride olsa süper olurdu katılıyorum : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 yalnız bana bu yazının neler kattığını tahmin bile edemezsin. şakasına değil, cidden. çok sağolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Resim olsa koyardım herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.